1. Päiväkodit
 2. Oulu
 3. Touhula Ritaharju

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Liikunta näkyy arjessamme päivittäin. Arkeemme kuuluvat sählypelit, hippaleikit, kiipeily, pallottelu ja jumppailu. Talvisin hyödynnämme lähimaastoa ja kokeilemme niin hiihtoa kuin luistelua, pulkkamäkeä unohtamatta.

Voit tutustua päiväkotimme toimintaan myös Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Me kannustamme lapsia liikkumaan ja kokeilemaan erilaisia tapoja liikkua – onnistumisen ilo jaetaan yhdessä porukalla.

  Päiväkodissamme temmeltää neljä lapsiryhmää. Jokaisella ryhmällä on päiväkodissa omat tilansa, joihin kuuluvat pienillä ryhmätilan lisäksi iso nukkari. Isojen ryhmätiloissa on lisäksi leikkihuoneita, joissa onnistuvat kotileikit, Lego-leikit tai majan rakentelut. Päiväkodissamme on myös oma liikuntasali.

  Touhula Ritaharjun kaikki lapset retkeilevät vastuullisesti lähiympäristössä viikoittain. Jokaisella ryhmällämme on omat lähimetsät, joissa rakennellaan majoja, harjoitellaan toiminnallisesti numeroita ja kirjaimia. Opimme lähiympäristössä kaikilla aisteilla. Muita retkikohteitamme voivat olla muun muassa leikkipuistot, koulun piha tai vaikkapa kuntoilureitti.

  Meillä lasten taideteokset, piirustukset ja askartelut laitetaan seinille kaikille näkyväksi ja ihasteltavaksi. Lapset saavat vaikuttaa oppimisympäristöönsä.

  Olemme saaneet asiakastyytyväisyyskyselyissä hyvää palautetta siitä, että kohtaamme lapset ja vanhemmat arvostavasti sekä miten haastavatkin asiat hoidamme hyvässä ymmärryksessä.

  Aamulla vanhempia vastassa on yksi tai useampi kasvattaja, jolle voi kertoa millä mielellä lapsen aamu on alkanut. Päivän päätteeksi kerromme vanhemmille päivän tapahtumista ja touhuista. TouGon kautta lähetämme viikkokirjeet, kuukausitiedotteet ja yksilölliset päivän kuulumiset. Viestittely vanhempien kanssa on säännöllistä.

Johanna Hyvönen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Oulun Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.