1. Päiväkodit
 2. Oulu
 3. Touhula Oulunsalo

Touhula Oulunsalo, Oulu

Saija Kivelä Päiväkodin johtaja

Touhula Oulunsalo sijaitsee Lentokentäntien läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella Vihiluodossa. Liikuntapäiväkotimme toiminnassa painottuvat teeman lisäksi retkeily ja luonnonläheisyys. Lastemme lempipuuhaa ovat pallopelit, tanssiminen, erilaiset retket sekä rakentelu.

Lapsilla on liikuntavälineet käytössä läpi päivän. Ohjattua liikuntaa järjestetään joka päivä niin sisällä kuin ulkonakin. Liitämme liikunnan kaikkeen toimintaamme ja tuokiomme ovat toiminnallisia.

Ulkoilemme säällä kuin säällä, ja retkeilemme lasten kanssa viikoittain. Ympäröivää luontoa hyödynnetään monipuolisesti, ja käymme säännöllisesti metsässä sekä lähileikkipuistoissa. Läheinen Vihiluodon ranta on yksi suosikkiretkikohteista. Rannalta löytyvässä kodassa pidämme lasten kanssa laulutuokioita tai käymme paistamassa makkaraa. Pelailemme rannalla myös pallopelejä, leikimme liikuntaleikkejä tai kiipeilemme kiipeilypuissa. Talvella käymme luistelemassa, laskemassa mäkeä ja läheisellä hiihtoladulla hiihtämässä.

Päiväkodissamme toimii kolme ryhmää. Kaksikerroksisen talomme kodikkaat tilat mahdollistavat hyvin pienryhmätoiminnan ryhmissä olevien jakotilojen avulla. Yläkerrassa meillä on oma jumppasali. Pihamme on remontoitu vuonna 2016, ja liikkumaan innostavalta aidatulta pihalta löytyvät mm. keinut, hiekkalaatikot, liukumäki, kiipeilyteline sekä pieni palloilukenttä.

Touhula Oulunsalo

Liikunta
Ma–pe klo 6.30–17

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Saija Kivelä Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Oulun kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat

• Kokoaikainen varhaiskasvatus: 30–325 € / kk
• Kokopäivähoito, 15 pv / kk: 30–251 € / kk
• Osa-aikainen varhaiskasvatus,
20 h / vko: 30–178 € / kk

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk

 • Tuntisopimus

  20 h / vko

 • Sisaralennus

  Huomioidaan Oulun kaupungin palvelusetelissä.

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Oulun kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Oulun kaupungin sähköiseen eVaka-palveluun.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.

Päiväkodin kumppaniyhteistyö

Touhulassa kumppanitoiminnan ytimessä ovat oppimisen ilo, halu tehdä hyvää, sekä perheiden arjen helpottaminen. Touhula-päiväkodit tekevät yhteistyötä useiden kumppanien kanssa.