1. Päiväkodit
 2. Oulu
 3. Touhula Oulunsalo

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Lasten päivä varhaiskasvatuksessa sisältää monenlaista ihmeteltävää ja opittavaa, niin päiväkodin sisätiloissa kuin ulkona. Tutkimme ja tutustumme ympäröivään luontoon ja ihmettelemme ilmiöitä ympärillämme. Liikunta on tärkeä osa varhaiskasvatuksen arkea.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Touhula Oulunsalo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Lentokentäntien läheisyydessä osoitteessa Tetriläntie 19.

  Käymme viikoittain retkellä metsässä, puistoissa, liikuntapaikoilla tai Vihiluodon rannalla. Päiväkodin lähiympäristöstä löytyvät Vihiluodon alueen palvelut ja luonto. Päiväkodilla on mahdollisuus käyttää Vihiluodossa olevaa kotaa ja teemmekin sinne aina välillä esimerkiksi eväsretkiä. Vihiluodossa on myös uusi luontopolku, jota käytämme.

  Päiväkotimme tilat ovat kodikkaat ja selkeät. Lapset ohjautuvat itsenäisesti ja omatoimisesti erilaisiin leikkeihin aikuisen tuella. Leikit on jaettu pienryhmätiloihin esimerkiksi autot, legot, kotileikit ja liikuntaleikit.

  Päiväkodissamme on pieni liikuntasali, jota käytämme ryhmien kesken vuoropäivin. Liikkumaan innostavalta aidatulta pihaltamme löytyvät mm. keinut, hiekkalaatikot, liukumäki, kiipeilyteline sekä pieni palloilukenttä.

  Tiedonkulku vanhempien ja päiväkodin välillä on meille tärkeää. Vaihdamme päivittäin kuulumiset vanhempien kanssa niin aamulla päiväkotiin tullessa kuin iltapäivällä päiväkodista kotiin lähtiessä. TouGo-sovelluksen kautta lähetämme viikkokirjeet, joissa kerromme kuluneen viikon puuhista ja tulevan suunnitelmista. Vanhempia kutsutaan kerran kuukaudessa kahville juttelemaan yhteisistä asioista.

Anu Sinko Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Oulun Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.