1. Päiväkodit
 2. Oulu
 3. Touhula Metsokangas

Liikkumisen riemua ja oppimisen iloa

Lapset liikkuvat vähintään kaksi tuntia päivän aikana niin sisällä kuin ulkonakin. Kannustamme lapsia kokeilemaan rajojaan turvallisesti ja testaamaan erilaisia liikuntalajeja.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkotimme toiminnassa painottuu liikuntateeman lisäksi lasten omatoimisuus, lapsilähtöisyys sekä perhekeskeisyys.

  Päiväkodin tilat on tehty mahdollistamaan monipuolinen toiminta sekä liikkuminen, ja sisustus on toteutettu lapsilähtöisesti. Päiväkodin oma piha on tilava ja siellä näkyy talvisin niin lumivuori kuin luistelukenttäkin. Pihasta löytyy myös oma nuotiopaikka.

  Retkeilemme säännöllisesti lasten kanssa lähimetsään, leikkipuistoihin, urheilukentille sekä kirjastoon. Ruokailuhetkemme ovat rauhallisia ja kiireettömiä, sillä syömme pienryhmissä. Innostamme lapsia maistelemaan erilaisia makuja.

  Kuuntelemme lasten mielipiteitä ja toteutamme perheiden toiveita. Meillä on motivoitunut ja osaava henkilökunta, joka kehittää toimintaamme. Päiväkodissamme ryhmien yhteistyö toimii hyvin, ja kaikki aikuiset tuntevat koko talon lapset.

Saija Kivelä Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Oulun Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.