1. Päiväkodit
 2. Oulu
 3. Touhula LystiVekara

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Meillä on nimemme mukaisesti monipuolista ja mielenkiintoista pedagogista toimintaa hauskuutta ja lystikkyyttä unohtamatta. Taloissamme voi aistia lempeän ja lämpimän tunnelman, mikä koostuu hyvästä työilmapiiristä ja lasten viihtymisestä.

Voit seurata päiväkotimme touhuja myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkodistamme ei hauskanpito lopu ja siitä vastaavat talon kaksi puoliskoa: Lystilä sekä Hymylä.

  Meille on tärkeää, että lapsi tuntee Touhula Lystivekaran paikaksi, johon on joka päivä hyvä tulla. Uskomme, että onnistumme tässä, kun sekä lapset, työntekijät että vanhemmat voivat hyvin. Haluamme, että jokainen lapsi tulee huomatuksi yksilönä. Luomme lapselle turvallisen ja kodinomaisen kasvuympäristön, jossa lapsi saa kasvaa, kehittyä ja oppia uutta oman ikätasonsa mukaisesti.

  Retkeilemme lapsiryhmien kanssa viikoittain. Ritaharjun alue mahdollistaa meille monipuoliset retkikohteet vuodenajasta riippumatta, sillä lähellä on metsiä, puistoja, pururata sekä kirjasto. Näiden lisäksi hyödynnämme lähiympäristön lapsiystävällisiä kohteita.

  Päiväkodin melkein jokaisessa ryhmätilassa on oma sali, jossa lapset voivat liikkua ja touhuta myös omaehtoisesti. Jokaisella ryhmällä on mahdollisuus vähintään kerran viikossa hyödyntää isoa salia ja sen monipuolista liikuntavälineistöä. Päiväkotimme yhteydessä on kenttäalue sekä oma aidattu metsäpiha, joita hyödynnämme päivittäin.

  Kerromme kuulumiset päivittäin lapsen päivän päättyessä. Tämän lisäksi ryhmät tiedottavat TouGon kautta kuulumisista ja tärkeistä tapahtumista. Saamme myös paljon positiivista palautetta TouGon kautta perheille lisätyistä kuvista.

Birgitta Siipola Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 7–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Oulun Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.