1. Päiväkodit
 2. Oulu
 3. Touhula LystiVekara

Touhula LystiVekara, Oulu

Birgitta Siipola Päiväkodin johtaja

Liikuntapäiväkoti Touhula LystiVekara sijaitsee keskellä Ritaharjun asuinaluetta. Meille on tärkeää, että liikunnassa on aidosti iloa ja riemua. Päiväkodistamme ei hauskanpito lopu, siitä vastaavat talon kaksi puoliskoa: Lystilä sekä Hymylä. Varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme myös esiopetusta.

Vauhti, liikunnan ilo ja punaiset posket kuuluvat Touhula LystiVekaran arkeen. Liikunnallinen varhaiskasvatus ja monipuoliset aktiviteetit ovat tekemisemme keskiössä. Meidät pitää liikkeellä kasvattajiemme ohjaamat tuokiot ja aktiviteetit, monipuoliset liikuntavälineet sekä tietysti tärkeimpänä lasten oma mielikuvitus ja luontainen into liikkua.

Myös retket ja vierailijat ovat oleellinen osa toimintaamme. Hyödynnämme paljon päiväkodin ulkopuolisia oppimisympäristöjä, kuten puistoja ja metsiä. Teemme lähiympäristössämme myös Metsämörri-retkiä lasten kanssa. Esikoululaisten kanssa käymme liikkumassa myös koulun kentällä ja liikuntasalissa.

Huomioimme toiminnassamme aina myös kaikki muut varhaiskasvatuksen oppimisen osa-alueet. Lasten osallisuus ja omaehtoinen, vapaa leikki on ensiarvoisen tärkeää ja sille pyrimmekin antamaan reilusti aikaa ja tilaa. Vietämme päiväkodissa myös koko talon yhteisiä tuokioita ja juhlia erilaisten teemojen sekä tapahtumien ympärillä.

Voit seurata päiväkotimme touhuja myös Facebookissa ja Instagramissa.

Vanhempien palautteita päiväkodista

”Päiväkoti on aivan ihana. Uskomattoman lempeät ammattilaiset, jotka jaksavat joka päivä hymyssä suin opastaa ja ohjata pieniä uusiin juttuihin. On ilo ja turvallinen tunne viedä oma lapsi hoitoon tuttujen opettajien ja ohjaajien luo.  Plussaa lapsilähtöisyydestä ja henkilökunnan pysyvyydestä.”

”Aivan mahtavaa, kun jaksatte ja pystytte järjestämään erilaisia retkiä niin ulos kuin kirjastoihin, ym. paikkoihin. Erityismaininta, kiitos ja kehut pienempien HopLop-päivästä, tämä oli ikimuistoinen myös meidän lapselle. Kiitos!”


Trustmary Reviews

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Oulussa.

Touhula LystiVekara

Liikunta
Ma–pe klo 7–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Birgitta Siipola Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Oulun kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat

• Kokoaikainen varhaiskasvatus: 30–325 € / kk
• Kokopäivähoito, 15 pv / kk: 30–251 € / kk
• Osa-aikainen varhaiskasvatus,
20 h / vko: 30–178 € / kk

• Esiopetusta täydentävä varhaiskasvatus,
osapäivähoito: 30–178 € / kk
• Esiopetusta täydentävä varhaiskasvatus,
osapäivähoito 15 pv / kk: 30–163 € / kk

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk

 • Tuntisopimus

  20 h / vko

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  Osapäivähoito
  Osapäivähoito 15 pv / kk

 • Sisaralennus

  50 % toisesta lapsesta

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Oulun kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Oulun kaupungin asiakasmaksuyksikköön.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.