1. Päiväkodit
 2. Oulu
 3. Touhula Lipporanta

Touhula Lipporanta, Oulu

Jenny Juvani Päiväkodin johtaja

Touhula Lipporanta on pieni liikuntapainotteinen päiväkoti, jossa arki on aktiivista ja täynnä mukavaa tekemistä. Meille on tärkeää, että kaikki kasvattajat tuntevat kaikki lapset – suunnittelemme toimintaamme joustavasti pariryhmien kesken lasten tarpeet lähtökohtanamme.

Päiväkotimme sijaitsee upeissa terva-Oulun maisemissa, osoitteessa Lipporannantie 9B, Tuiran ja Toppilan välimaastossa. Tilamme ovat kompaktit, mutta erittäin käytännölliset. Yksi ryhmistämme on suunniteltu nimenomaan kahden kasvattajan ryhmäksi, eli päiväkotimme on hieman normaalia neliryhmäistä päiväkotia pienempi.

Päiväkotimme lähistöstä löytyy niin leikkipuistoja, lähiliikuntapaikkoja kuin metsäleikkipaikkojakin. Bussilla pääsee kätevästi kauemmaskin, esim. Nallikarille tai keskustaan.

Tärkein tiedonkulku vanhempien ja päiväkodin välillä tapahtuu jokapäiväisissä kohtaamisissa. Niin hoitoon tullessa kuin kotiin lähtiessä jutellaan kuulumiset puolin ja toisin. Kerromme rehellisesti vanhemmille niin ilot kuin huolenaiheetkin lasta koskien ja toivomme, että vanhemmat pystyisivät myös avoimesti kertomaan meille toiveistaan ja lapsen tarpeista.

TouGo-sovellusta käytämme ahkerasti mm. tiedotteiden ja kuvien lähettämiseen vanhemmille; sieltä löytyvät päiväkodin ruokalistat ja viikko-ohjelmat.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Instagramissa.

Touhula Lipporanta

Liikunta
Ma–pe klo 6.30–17

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Jenny Juvani Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Oulun kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat

• Kokoaikainen varhaiskasvatus: 30–325 € / kk
• Kokopäivähoito, 15 pv / kk: 30–251 € / kk

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk

 • Sisaralennus

  Huomioidaan Oulun kaupungin palvelusetelissä.

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Oulun kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Oulun kaupungin sähköiseen eVaka-palveluun.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.