1. Päiväkodit
 2. Oulu
 3. Touhula Lipporanta

Touhula Lipporanta, Oulu

Kaisa Nissi Päiväkodin johtaja

Touhula Lipporanta on liikuntapainotteinen päiväkoti hyvien liikenneyhteyksien äärellä Tuirassa, upeissa terva-Oulun maisemissa. Päiväkodissamme toimii neljä lapsiryhmää, joista jokaisessa toteutetaan päivittäin liikuntaa eri muodoissaan lasten ikä- ja kehitystason mukaisesti. Haluamme välittää lapsille liikunnan riemua ja onnistumisen kokemuksia, sekä kannustaa heitä omatoimiseen liikkumiseen.

Hyödynnämme lähiympäristöämme viikoittain retkeillen mm. leikkipuistoihin ja luontoon sekä lähiliikuntapaikoille. Kasvattajillamme on vahvaa osaamista niin lasten liikunnanohjauksen kuin luontokasvatuksenkin parista. Päiväkodissamme työskentelee mm. Kiddie Jam -tanssiohjaaja, liikuntaleikkikoulun ohjaajia sekä Metsämörri-ohjaajia. Päiväkotimme henkilökunta onkin talomme lämmin sydän!

Toimintaamme ohjaa Touhulan pedagoginen vuosisuunnitelma ja ennen kaikkea lasten henkilökohtaiset varhaiskasvatussuunnitelmat, jotka laaditaan yhdessä huoltajien kanssa. Avoin ja luottamuksellinen yhteistyö perheiden kanssa on meille tärkeää. Järjestämme pitkin vuotta yhteisiä tapahtumia perheille ja muille lasten tärkeille ihmisille.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Instagramissa.

Touhula Lipporanta

Liikunta
Ma–pe klo 6.30–17

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Kaisa Nissi Päiväkodin johtaja
Ma–pe klo 9–12

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Oulun kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat

• Kokoaikainen varhaiskasvatus: 30–325 € / kk
• Kokopäivähoito, 15 pv / kk: 30–251 € / kk

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk

 • Sisaralennus

  50 % toisesta lapsesta (huomioidaan Oulun kaupungin palvelusetelissä)

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Oulun kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Oulun kaupungin sähköiseen eVaka-palveluun.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.