1. Päiväkodit
 2. Oulu
 3. Touhula Lipporanta

Touhula Lipporanta, Oulu

Kaisa Nissi Päiväkodin johtaja

Liikuntapäiväkoti Touhula Lipporanta sijaitsee Tuirassa. Päiväkodissamme lapset pääsevät ulkoilemaan ja leikkimään viereisen leikkipihan lisäksi ympäröivissä terva-Oulun upeissa merimaisemissa. Päiväkotimme tarjoaa varhaiskasvatuksen myös esiopetusta.

Liikunta näkyy toiminnassamme monipuolisesti ja päiväkotimme ohjatut tuokiot ovat pääosin liikunnallisia. Päiväkotimme toiminnassa painottuu liikunnan lisäksi myös musiikki. Musiikkituokioilla harjoittelemme soittimien käsittelyn lisäksi kehonhallintaa musiikin tahdissa liikkuen. Kerran viikossa meidät voi nähdä retkeilemässä Tukkisaaressa, Lipporannassa tai läheisessä puistossa.

Päiväkotimme on mukana Olympiakomitean Ilo Kasvaa Liikkuen -ohjelmassa, jonka avulla saamme loistavia vinkkejä lasten päivittäisen liikunnan lisäämiseen. Päiväkotimme lasten lempipuuhia ovat sählynpeluu, voimistelurenkailla temppuilu, laulaminen, hyppely, kiipeily, retkeily, musiikin tahdissa tanssiminen ja erilaisten työkoneiden ihastelu ikkunasta.

Päiväkodillamme vietetään keväisin isovanhempien päivää, ja vanhempia muistetaan isän- ja äitienpäivänä. Järjestämme vähintään kerran vuodessa pihaseikkailun koko perheelle yhteistyössä Olympiakomitean kanssa.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Oulussa.

Touhula Lipporanta

Liikunta
Ma–pe klo 6.30–17

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Kaisa Nissi Päiväkodin johtaja
Ma–pe klo 9–12

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk

 • Tuntisopimus

  20 h / vko

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  Osapäivähoito
  Osapäivähoito 15 pv / kk

 • Sisaralennus

  50 % toisesta lapsesta

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Oulun kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Oulun kaupungin asiakasmaksuyksikköön.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.