1. Päiväkodit
 2. Oulu
 3. Touhula Lipporanta

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Päiväkotimme sijaitsee upeissa terva-Oulun maisemissa, Tuiran ja Toppilan välimaastossa. Meille on tärkeää, että kaikki kasvattajat tuntevat kaikki lapset – suunnittelemme toimintaamme joustavasti pariryhmien kesken lasten tarpeet lähtökohtanamme.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkotimme tilat ovat kompaktit, mutta erittäin käytännölliset. Yksi ryhmistämme on suunniteltu nimenomaan kahden kasvattajan ryhmäksi, eli päiväkotimme on hieman normaalia neliryhmäistä päiväkotia pienempi.

  Päiväkotimme lähistöstä löytyy niin leikkipuistoja, lähiliikuntapaikkoja kuin metsäleikkipaikkojakin. Bussilla pääsee kätevästi kauemmaskin, esim. Nallikarille tai keskustaan.

  Tärkein tiedonkulku vanhempien ja päiväkodin välillä tapahtuu jokapäiväisissä kohtaamisissa. Niin hoitoon tullessa kuin kotiin lähtiessä jutellaan kuulumiset puolin ja toisin. Kerromme rehellisesti vanhemmille niin ilot kuin huolenaiheetkin lasta koskien ja toivomme, että vanhemmat pystyisivät myös avoimesti kertomaan meille toiveistaan ja lapsen tarpeista.

  TouGo-sovellusta käytämme ahkerasti mm. tiedotteiden ja kuvien lähettämiseen vanhemmille; sieltä löytyvät päiväkodin ruokalistat ja viikko-ohjelmat.

Kaisa Nissi Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Oulun Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.