1. Päiväkodit
 2. Oulu
 3. Touhula Kivikkokangas

Touhula Kivikkokangas, Oulu

Eveliina Lassila Päiväkodin johtaja

Touhula Kivikkokangas on aktiivinen, innokas ja iloinen liikuntapäiväkoti. Toteutamme päiväkodissa laadukasta pedagogiikkaa. Varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme myös esiopetusta.

Touhula Kivikkokangas sijaitsee kasvavalla asuinalueella Hiukkavaaran lähistöllä osoitteessa Rakkakiventie 35. Päiväkotimme koostuu kahdesta vierekkäin sijaitsevasta päiväkotirakennuksesta.

Olemme kiinnostuneita lapsen ja perheen hyvinvoinnista, ja se näkyy tiiviissä ja avoimessa yhteistyössä perheen ja päiväkodin välillä. Kohtelemme jokaista lasta ja perhettä tasa-arvoisesti riippumatta perheen kulttuurista, kielestä tai taustasta. Päiväkodissamme on iloinen ja hyvä henki työyhteisön kesken!

Liikumme ja ulkoilemme päivittäin, ja hyödynnämme paljon myös päiväkodin lähiympäristöä toimintamme tukena. Lähiympäristöstämme löytyy kivat metsäretkipaikat, joissa musisoidaan, taiteillaan, lorutellaan sekä ajoittain myös ruokaillaan. Lähimetsä tarjoaa siis loistavat mahdollisuudet seikkailulle! Kunnioitamme luontoa ja ympäristöä ja opetamme luonnon kunnioitusta esimerkiksi ottamalla lapset mukaan kierrätyksen ja roskien keräämiseen retkien jälkeen.

Päiväkodissamme on paljon pienryhmätiloja, joihin voi jakaa lapsia leikkeihin tai erilaisiin toimintatuokioihin. Päiväkodissamme on myös iso sali, jossa lapset pääsevät purkamaan energiaa. Päiväkotimme tilat eivät rajoitu seinien sisälle, vaan hyödynnämme paljon myös lähiympäristöä.

Aamun ja iltapäivän kohtaamiset ovat meille tärkeitä. Kerromme laajasti lapsen päiväkotipäivän kulusta. Meille on tärkeää luoda luottavainen suhde perheiden kanssa. Viestittelemme vanhempien kanssa myös TouGo-sovelluksen kautta. Lähetämme sitä kautta viikkokirjeitä, viestejä vanhemmille sekä valokuvia lapsen touhuista päivän aikana.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Touhula Kivikkokangas

Liikunta
Ma–pe klo 6.30–17

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Eveliina Lassila Päiväkodin johtaja
Marja Panagopulos Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Oulun kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat

• Kokoaikainen varhaiskasvatus: 30–325 € / kk
• Kokopäivähoito, 15 pv / kk: 30–251 € / kk

• Esiopetus on maksutonta. Oulun kaupunki määrittelee esiopetusta täydentävän varhaiskasvatuksen asiakasmaksun osuuden ja laskuttaa perheitä.

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  Esiopetus on maksutonta. Oulun kaupunki määrittelee esiopetusta täydentävän varhaiskasvatuksen asiakasmaksun osuuden ja laskuttaa perheitä.

 • Sisaralennus

  Huomioidaan Oulun kaupungin palvelusetelissä.

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Oulun kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Oulun kaupungin sähköiseen eVaka-palveluun.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.