1. Päiväkodit
 2. Oulu
 3. Touhula Kivikkokangas

Touhula Kivikkokangas, Oulu

Tiina Lehtomäki Päiväkodin johtaja

Touhula Kivikkokangas sijaitsee Kivikkokankaan uudella asuinalueella loistavien ulkoilumahdollisuuksien äärellä. Liikuntateemaisessa päiväkodissamme lapset saavat vähintään kaksi tuntia reipasta liikuntaa päiväkotipäivän aikana niin sisällä kuin ulkonakin. Varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme myös esiopetusta.

Päiväkodissamme liikunta ei rajoitu vain liikuntatuokioihin ja jumppasaliin, vaan päiväkodissa liikutaan pitkin päivää leikin varjolla tilanteesta toiseen siirryttäessä. Järjestämme päivittäin myös keskipäivän ulkoilua aikavälillä 12.30–13.30 niille lapsille, jotka eivät nuku päiväunia.

Päiväkotimme koostuu kahdesta vierekkäin sijaitsevasta päiväkotirakennuksesta. Uudet lelut, nykyaikaiset ja viihtyisät sisätilat sekä iso ja toiminnallinen pihapiiri antavat mahdollisuuden laadukkaaseen ja virikkeelliseen päivähoitoon turvallisessa ympäristössä.

Hyödynnämme päiväkotimme ympäristöä retkeilyyn ja lähimetsä tarjoaa loistavat mahdollisuudet seikkailulle. Lähiympäristössä voikin nähdä Touhula-liiveihin pukeutuneita lapsia retkeilemässä ja leikkimässä. Päiväkodin pihalta pääsee Oulun latuverkostolle, jota hyödynnämme ahkerasti.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Oulussa.

Touhula Kivikkokangas

Liikunta
Ma–pe klo 6.30–17

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Tiina Lehtomäki Päiväkodin johtaja
Ma–pe klo 9–15

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk

 • Tuntisopimus

  20 h / vko

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  Osapäivähoito
  Osapäivähoito 15 pv / kk

 • Sisaralennus

  50 % toisesta lapsesta

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Oulun kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Oulun kaupungin asiakasmaksuyksikköön.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.

Päiväkodin kumppaniyhteistyö

Touhulassa kumppanitoiminnan ytimessä ovat oppimisen ilo, halu tehdä hyvää, sekä perheiden arjen helpottaminen. Touhula-päiväkodit tekevät yhteistyötä useiden kumppanien kanssa.

 • Lasse Kukkonen

  Oululainen jääkiekkoilija Lasse Kukkonen on Touhula Kivikkokankaan urheilijakummi.

  Lasse on Kärppien kasvatti ja hänen pelipaikkansa kaukalossa on puolustaja. Lassen pelaajaura on huikea – SM-liiga, NHL, KHL ja Ruotsin pääsarja. Luonnollisesti Lasse on kuulunut Suomen maajoukkueen vakiokalustoon jo vuosia. Lassen palkintokaapista löytyy olympiamitaleja, maailmanmestaruus ja Suomen mestaruuksia sekä henkilökohtaisia palkintoja SM-liigasta useammalta vuodelta.

  ”Olen erittäin mielelläni mukana Touhulan toiminnassa, lasten kanssa tekeminen on liikunnan iloa parhaimmillaan”, toteaa Lasse. Lassesta on sanottu, että hän on joukkuepelaaja viimeiseen asti, eikä homma jää koskaan ainakaan asenteesta kiinni. Lasse on mukana mahdollisuuksien mukaan perheille järjestettävissä tapahtumissa päiväkodilla.