1. Päiväkodit
 2. Oulu
 3. Touhula Kivikkokangas

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Touhula Kivikkokangas sijaitsee kasvavalla asuinalueella Hiukkavaaran lähistöllä. Liikumme ja ulkoilemme päivittäin, ja hyödynnämme paljon myös päiväkodin lähiympäristöä toimintamme tukena.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkotimme koostuu kahdesta vierekkäin sijaitsevasta päiväkotirakennuksesta.

  Olemme kiinnostuneita lapsen ja perheen hyvinvoinnista, ja se näkyy tiiviissä ja avoimessa yhteistyössä perheen ja päiväkodin välillä. Kohtelemme jokaista lasta ja perhettä tasa-arvoisesti riippumatta perheen kulttuurista, kielestä tai taustasta. Päiväkodissamme on iloinen ja hyvä henki työyhteisön kesken!

  Liikumme ja ulkoilemme päivittäin, ja hyödynnämme paljon myös päiväkodin lähiympäristöä toimintamme tukena. Lähiympäristöstämme löytyy kivat metsäretkipaikat, joissa musisoidaan, taiteillaan, lorutellaan sekä ajoittain myös ruokaillaan. Lähimetsä tarjoaa siis loistavat mahdollisuudet seikkailulle! Kunnioitamme luontoa ja ympäristöä ja opetamme luonnon kunnioitusta esimerkiksi ottamalla lapset mukaan kierrätyksen ja roskien keräämiseen retkien jälkeen.

  Päiväkodissamme on paljon pienryhmätiloja, joihin voi jakaa lapsia leikkeihin tai erilaisiin toimintatuokioihin. Päiväkodissamme on myös iso sali, jossa lapset pääsevät purkamaan energiaa. Päiväkotimme tilat eivät rajoitu seinien sisälle, vaan hyödynnämme paljon myös lähiympäristöä.

  Aamun ja iltapäivän kohtaamiset ovat meille tärkeitä. Kerromme laajasti lapsen päiväkotipäivän kulusta. Meille on tärkeää luoda luottavainen suhde perheiden kanssa. Viestittelemme vanhempien kanssa myös TouGo-sovelluksen kautta. Lähetämme sitä kautta viikkokirjeitä, viestejä vanhemmille sekä valokuvia lapsen touhuista päivän aikana.

Eveliina Lassila Päiväkodin johtaja
Marja Panagopulos Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Oulun Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.