1. Päiväkodit
 2. Oulu
 3. Touhula Hiirulaisenkuja

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Touhula Hiirulaisenkujalla iloitaan aktiivisesta arjesta lasten
kanssa – onnistumisen kokemukset, pienet ja isot elämykset sekä kasvattajien turvallinen ja lämmin läsnäolo ovat toimintamme keskiössä.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Touhula Hiirulaisenkuja sijaitsee Hiirosen kaupunginosassa, osoitteessa Hiirulaisenkuja 1. Päiväkotimme on valoisa hirsirakennus, ja sen sydämenä on leikkipihalle avautuvin, isoin ikkunoin varustettu keskusaula.

  Päiväkodin lähellä olevat maastot suorastaan houkuttelevat retkeilyyn! Lapsille retket ovat todella tärkeä osa viikkoa, ja jos sää estää retkeilyn ulkona, voidaan retkeillä aivan hyvin myös sisällä. Seikkailuun voi heittäytyä missä vain!

  Meille on tärkeää kannustaa lapsia ihmettelemään asioita: ihmettely johtaa tutkimiseen, tutkiminen johtaa oivallukseen ja oivallus oppimiseen! Oppimista tapahtuu kaikissa asioissa päivittäin, oli sitten kyse tunne- ja kaveritaitojen harjoittelusta tai konkreettisesta ympäristön tutkimisesta: Mitä lumelle tapahtuu, kun se sulaa? Miten pullaa leivotaan? Miten pyydetään anteeksi, miten kiitetään?

  Tiedonkulku vanhempien ja päiväkodin välillä tapahtuu jokapäiväisissä kohtaamisissa. Niin hoitoon tullessa kuin kotiin lähtiessä jutellaan kuulumiset puolin ja toisin. Kasvattajien kanssa voi aina sopia pitemmästä jutteluhetkestä, jos jokin asia mietityttää. Kerromme rehellisesti vanhemmille niin ilot kuin huolenaiheetkin lasta koskien ja toivomme, että vanhemmat pystyisivät myös avoimesti kertomaan meille toiveistaan ja lapsen tarpeista.

  TouGo-sovellusta käytämme ahkerasti mm. tiedotteiden ja kuvien lähettämiseen vanhemmille.

Kaisa Nissi Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Touhula Hiirulaisenkujan asiakasmaksu on 35–330 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.