1. Päiväkodit
 2. Nurmijärvi
 3. Touhula Pikkutikka

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Retkeilemme lastemme kanssa lähiympäristössä viikoittain. Aina silloin tällöin meidät löytää kävelyretkeltä metsästä tai leikkimästä päiväkodin vieressä sijaitsevasta leikkipuistosta.

Voit tutustua päiväkotimme toimintaan myös Facebookissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Klaukkalan keskustaan päiväkodilta on matkaa noin kaksi kilometriä. Päiväkodissamme toimii neljä lapsiryhmää.

  Liikumme päivittäin erilaisissa ympäristöissä vähintään kahden tunnin ajan. Erilaiset liikuntapelit kuten sähly ja jalkapallo sekä liikunta- ja musiikkihetket kuuluvat lasten ohjelmaan. Päiväkotikäyttöön suunnitellut tilamme kannustavat lapsia liikkumaan, ja monipuolinen piha-alueemme mahdollistaa erilaiset liikunnalliset toiminnat myös ulkona.

  Lastemme lempipuuhia ovat itse tehdyt temppuradat sekä perinteiset koti- ja legoleikit. Lisäksi lapset temppuilevat mielellään renkailla, trapetsilla, köysillä ja tietysti kiipeilyseinällä.

  Talvisin harjoittelemme hiihtoa ja luistelua, kesällä pyöräilyä ja teemme retkiä myös läheiselle uimarannalle.

  Harjoittelemme lasten kanssa ryhmässä toimimista, oman vuoron odottamista, itsesäätelyä, vuorovaikutusta sekä tunnetaitoja. Päiväkodissamme kaikki kasvattajat tuntevat kaikki lapset. Meillä on normaalisti paljon päiväkodin yhteisiä tapahtumia, jolloin lapset saavat liikkua koko päiväkodin ryhmissä.

  Päiväkodissamme toimii myös aktiivinen vanhempainyhdistys, joka järjestää kaikenlaista mukavaa toimintaa lapsille pienillä tempauksilla.

Johanna Järvelä Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Nurmijärven Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 0–295 euroa kuukaudessa. Asiakasmaksu on sama, kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.