1. Päiväkodit
 2. Nurmijärvi
 3. Touhula Myötätuuli

Touhula Myötätuuli, Nurmijärvi

Niina Hujanen Päiväkodin johtaja

Seikkailupäiväkoti Touhula Myötätuuli sijaitsee Nurmijärven Kirkonkylän sydämessä lähellä kirjastoa, Parkkimäen metsiä, urheilualuetta sekä Krannilan tekojäärataa.

Päiväkotimme toiminnassa painottuvat seikkailuteemamme lisäksi musiikki, liikunta ja kädentaidot. Arkemme on seikkailunmakuista, jossa lasten omat aloitteet, valtakunnalliset fyysisen aktiivisuuden suositukset sekä lapsen kokonaisvaltainen kasvu, kehitys ja oppiminen tulevat huomioiduiksi.

Lapsemme kertovat lempipuuhikseen kirjojen katselun, kavereiden sekä aikuisten kanssa leikkimisen ja pelaamisen, luistelemisen, legoilla rakentamisen, hiihtämisen, pihaleikit, värittämisen ja rummuttamisen. Päiväkotipäivien aikana vietämme silloin tällöin nurinkurinpäivää, hulluja päiviä tai hämärän hyssyjä. Koko talon temppuradat ja musiikkihetket värittävät myös arkeamme.

Kaikki seikkailijaryhmät retkeilevät viikoittain Myötätuulen aitojen ulkopuolella hyödyntäen läheisiä metsiä, liikuntapaikkoja ja leikkipuistoja. Kokoonnumme silloin tällöin myös perheiden kanssa liikkumaan ja seikkailemaan yhdessä.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa.

Touhula Myötätuuli

Seikkailu
Ma–pe klo 6–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Niina Hujanen Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Nurmijärven kunnan myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve. Päiväkotimme asiakasmaksut ovat samat kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat enimmillään

• Kokoaikainen varhaiskasvatus,
yli 147 h / kk: 295 € / kk
• 106–146 h / kk: 251 € / kk
• 85–105 h / kk: 207 € / kk
• 61–84 h / kk: 177 € / kk
• 1–60 h / kk: 118 € / kk

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Yli 147 h / kk
  106–146 h / kk
  85–105 h / kk
  61–84 h / kk
  1–61 h / kk

 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Nurmijärven kunnan palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Nurmijärven kunnan varhaiskasvatuspalveluihin.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.