1. Päiväkodit
 2. Nurmijärvi
 3. Touhula Myötätuuli

Leikkiä, retkiä ja seikkailua

Päiväkodissamme seikkailu näkyy ja kuuluu. Otamme lasten toiveet ja näkemykset huomioon arjen suunnittelussa. Pienryhmätoiminta on osa arkeamme ja se mahdollistaa kaikkien lasten huomioimisen yksilöllisesti.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkodin tilat ovat muunneltavissa monipuoliseen leikkimiseen ja liikkumiseen kaikissa ryhmissä.

  Päiväkotimme lähellä on paljon erilaisia retkeilykohteita: metsää, puistoja, kirjasto, tori, urheilukenttä ja pulkkamäet löytyvät lähistöltä. Sijaintimme mahdollistaa monipuolisen retkeilyn seikkailuteeman sisällä.

  Panostamme päiväkodissa laadukkaaseen lapsilähtöiseen pedagogiikkaan. Mikä sen ihanampaa, kun opitaan ja oivalletaan yhdessä jotain uutta!

  Viikkokirjeet antavat vanhemmille kattavan kuvan päiväkodin ryhmien toiminnasta. Lisäksi vaihdamme päivittäin kuulumisia perheiden kanssa tulo- ja hakutilanteissa.

Johanna Järvelä Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6–17

 • Teema

  Seikkailu löytyy jokaisesta hetkestä

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Nurmijärven Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 0–295 euroa kuukaudessa. Asiakasmaksu on sama, kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.