1. Päiväkodit
 2. Nurmijärvi
 3. Touhula Myötätuuli

Touhula Myötätuuli, Nurmijärvi

Johanna Järvelä Päiväkodin johtaja

Seikkailupäiväkoti Touhula Myötätuuli sijaitsee Nurmijärven Kirkonkylän sydämessä lähellä kirjastoa, Parkkimäen metsiä, urheilualuetta sekä Krannilan tekojäärataa.

Päiväkodissamme seikkailu näkyy ja kuuluu. Otamme lasten toiveet ja näkemykset huomioon arjen suunnittelussa. Pienryhmätoiminta on osa arkeamme ja se mahdollistaa kaikkien lasten huomioimisen yksilöllisesti. Päiväkodin tilat ovat muunneltavissa monipuoliseen leikkimiseen ja liikkumiseen kaikissa ryhmissä.

Päiväkotimme lähellä on paljon erilaisia retkeilykohteita: metsää, puistoja, kirjasto, tori, urheilukenttä ja pulkkamäet löytyvät lähistöltä. Sijaintimme mahdollistaa monipuolisen retkeilyn seikkailuteeman sisällä.

Panostamme päiväkodissa laadukkaaseen lapsilähtöiseen pedagogiikkaan. Mikä sen ihanampaa, kun opitaan ja oivalletaan yhdessä jotain uutta!

Viikkokirjeet antavat vanhemmille kattavan kuvan päiväkodin ryhmien toiminnasta. Lisäksi vaihdamme päivittäin kuulumisia perheiden kanssa tulo- ja hakutilanteissa.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa.

Touhula Myötätuuli

Ma–pe klo 6–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Johanna Järvelä Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Nurmijärven kunnan myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve. Päiväkotimme asiakasmaksut ovat samat kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat enimmillään

• Kokoaikainen varhaiskasvatus,
yli 147 h / kk: 295 € / kk
• 106–146 h / kk: 251 € / kk
• 85–105 h / kk: 207 € / kk
• 61–84 h / kk: 177 € / kk
• 1–60 h / kk: 118 € / kk

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Yli 147 h / kk
  106–146 h / kk
  85–105 h / kk
  61–84 h / kk
  1–61 h / kk

 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Nurmijärven kunnan palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Nurmijärven kunnan varhaiskasvatuspalveluihin.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.