1. Päiväkodit
 2. Mikkeli
 3. Touhula Lippulaiva

Leikkiä, retkiä ja seikkailua

Päiväkodissamme lapset saavat elämyksiä. Seikkailut voivat olla liikuntaa, musiikkia tai tunnelmia. Ulkoilemme paljon säällä kuin säällä ja monia päivän seikkailuja, kuten musiikkihetkiä toteutetaan ulkona.

Voit seurata päiväkotimme arkea myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkotimme ympäristö tarjoaa lapsille monipuolisesti ulkoilumahdollisuuksia, ja niitä hyödynnetään paljon.

  Toteutamme arjessa pienryhmätoimintaa, ja seikkailuryhmät jaetaan päivän touhuihin vielä pienempiin porukoihin.

  Päiväkodin ympärillä on viihtyisä piha-alue, lisäksi hyödynnämme Rantakylän monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia, kuten urheilukenttää, latuja, metsää, luistelukaukaloa, leikkipuistoa ja pururataa. Luomme lasten arkeen oppimisen ja oivaltamisen iloa retkeillessämme ja kannustamme lapsia käyttämään mielikuvitusta ja luovuutta.

  Seikkailullisen arjen lisäksi järjestämme silloin tällöin erilaisia teemapäiviä. Lapset odottavat kovasti nurinkurinpäivää ja halloween-naamiaisia.

  Pienempien puolella Laivassa lasten suosikkipuuhiin kuuluvat mm. sirkusteltta- ja muovailuvahaleikit, isompien puolella Majakassa suosikkileikkeihin lukeutuvat mm. roolivaatteet ja autorataleikit. Eskarilaiset (Timantit) aloittavat joka aamu päivänsä pienellä lauluhetkellä, ja piirtäminen sekä rakentelut ovat eskarilaisille mieleisiä puuhia.

  Vanhempien palautteita päiväkodista

  ”Lippulaivassa on aivan ihanat ja osaavat hoitajat, jotka tekevät työtään koko sydämellään ja rautaisella ammattitaidolla.”

  ”Nykyinen johtaja on todella ammattitaitoinen ja mukava. Hoitaa asiat hyvin. Lapset otetaan hyvin ja arvokkaasti huomioon.”

  ”Ystävällinen henkilökunta ja lapsen kokemus hyvästä päiväkodista. Se merkitsee meille paljon, että lapsi kertoo itse positiivisesti päivästään ja on tyytyväinen.”

   

  Touhula Lippulaivan omavalvontasuunnitelma

  Omavalvonnalla tarkoitetaan päiväkodin laadun ja asiakasturvallisuuden varmistamista siten, että toiminnassa toteutuvat lainsäädännön, viranomaismääräysten, lupaehtojen ja Touhulan omalle toiminnalleen asettamat laatuvaatimukset. Omavalvontasuunnitelma perustuu varhaiskasvatuslakiin ja päiväkodin johtaja laatii sen yhteistyössä henkilöstön kanssa. Touhula Lippulaivan omavalvontasuunnitelman voit lukea täällä.

Anni-Maria Saaririnne Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Seikkailu löytyy jokaisesta hetkestä

Hinnat

Mikkelin Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 37–332 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.