1. Päiväkodit
 2. Lappeenranta
 3. Touhula Tirilä

Touhula Tirilä, Lappeenranta

Heli Sopanen Päiväkodin johtaja

Liikuntateemainen päiväkoti Touhula Tirilä avattiin uusissa, päiväkotikäyttöön suunnitelluissa tiloissa tammikuussa 2017. Päiväkodissa toimii kuusi lapsiryhmää. Tarjoamme varhaiskasvatuksen lisäksi myös esiopetusta.

Toiminnassamme liikunta on mukana niin kaikessa arjen puuhissa kuin uuden oppimisessakin. Päiväkodissamme lapset liikkuvat vähintään kaksi tuntia päivän aikana ja vanhemmat saavatkin hakea kotiin punaposkisia lapsia. Lasten lempipuuhiin kuuluvat retket lähimetsään sekä seinäkiipeily ja perinneleikit. Lisäksi tutustumme mielellämme uusiin urheilulajeihin koko porukan voimin.

Voit seurata päiväkotimme touhuja myös Facebookissa.

Kokemuksia Touhula Tirilästä

”Touhula Tirilässä on osaava ja jatkuvasti kehittyvä henkilökunta sekä toiminta läpinäkyvää. Tuntuu aidosti olevan kiinnostusta lasten kasvattamiseen ja henkilökohtaisten tarpeiden huomioimiseen.”

”Päiväkodin kasvattajat ovat ammattitaitoisia. Retket ovat olleet meidän lapsille mieluisia ja odotettuja hetkiä. Kiva asia on myös, että kaverisuhteita on tuettu ja otettu välillä leikkiin kaveriksi sellainen jonka kanssa ei yleensä leiki.”

”Touhula Tirilässä on mukava tekemisen meininki. Opet ja hoitajat ovat ainakin Ainolan ryhmässä aina iloisia ja hymyileväisiä ja nuo tunteet tuntuvat olevan aitoja, joten kyllä tenavat viihtyvät hienosti.”

Trustmary Reviews

Tutustu myös toiseen Touhulan päiväkotiin Lappeenrannassa.

Touhula Tirilä

Liikunta
Ma–pe klo 6.30–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Heli Sopanen Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Yli 150 h / kk
  118–150 h / kk
  85–117 h / kk
  46–84 h / kk
  0–45 h / kk

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  118–150 h / kk
  85–117 h / kk
  46–84 h / kk
  0–45 h / kk

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Lappeenrannan kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Lappeenrannan kaupungin varhaiskasvatuksen asiakasmaksusihteerille.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.