1. Päiväkodit
 2. Lahti
 3. Touhula Soltti

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Autamme jokaista löytämään liikunnan ilon muun muassa erilaisten retkien avulla sekä liikkumalla ja leikkimällä päivittäin jumppasalissa sekä päiväkodin piha-alueella.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Liikuntateemaisessa ja lämminhenkisessä päiväkodissamme tarjoamme lapsille laadukasta ja monipuolista varhaiskasvatusta. Meillä lapset pääsevät päivittäin syliin.

  Retkeilemme lasten kanssa viikoittain. Päiväkodin lähiympäristö tarjoaa monipuoliset ja luonnonläheiset retkeilymaastot. Lähialueeltamme löytyy Merrasjärven luonnonsuojelualueen metsät sekä uimaranta-alue. Lisäksi lähietäisyydeltä löytyy leikkipuistoja. Välillä retkemme saattavat suunnata linja-autoilla hieman pidemmällekin. Retket mahdollistavat oppimisen ja oivaltamisen iloa kaikilla varhaiskasvatussuunnitelman osa-alueilla.

  Päiväkodissa jokaisella ryhmällä on omat ryhmätilat ja talon yhteinen jumppasali mahdollistaa liikunnan ilon ja riemun myös sisätiloissa.

  Pääasiallinen viestintäväline perheiden ja päiväkodin välillä on TouGo-sovellus. Päivittäin kohtaamme vanhemmat lapsen tuonti- ja hakutilanteissa, jolloin vaihdamme kuulumiset lapsen päivästä.

Piia Päivinen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6–18

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Lahden Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 40–335 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.