1. Päiväkodit
 2. Lahti
 3. Touhula Patoniitty

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Päiväkotimme ilmapiiri on turvallinen ja kannustava. Rohkaisemme lapsia tekemään asioita itse, teemme heidän kanssaan yhdessä ja ohjaamme ja opetamme kädestä pitäen.

Voit seurata päiväkotimme touhuja myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkotimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä osoitteessa Puotikatu 7 A.  

  Iloitsemme yhdessä lasten kanssa onnistumisista, mutta meidän päiväkodissamme on myös turvallista epäonnistua ja yrittää uudelleen. Tartumme arjen pedagogiikassa lasten ehdotuksiin ja päivittäisessä toiminnassamme näkyy lasten mielenkiinnon kohteet ja vahvuudet.

  Retkeilemme viikoittain lasten ikätason mukaisissa ryhmissä. Retkillä tärkeää on liikkumisen ilo ja lasten positiiviset kokemukset. Päiväkotimme lähellä sijaitsee useita leikkipuistoja, pururata sekä erilaista metsäistä maastoa. Talvella käymme lasten kanssa hiihtoladulla ja lähellä sijaitsevassa pulkkamäessä. Retkillä harjoittelemme vastuullista luonnossa ja lähiympäristössä liikkumista, liikennesääntöjä sekä luonnon kunnioittamista.

  Päiväkodissamme on liikkumisen kannalta hyvät tilat, jotka mahdollistavat monipuolisten sisäliikuntavälineiden käytön ja ohjattujen liikuntahetkien toteutuksen. Tilamme ovat helposti muunneltavissa lasten tarpeiden mukaan.  

  Patoniityssä on myös reilun kokoinen piha, jossa kaikille lapsille kiinnostuksen kohteista tai iästä riippumatta löytyy puuhaa. Pihalla järjestämme päivittäin myös ohjattua liikuntaa sen eri muodoissa. 

  Meille on tärkeää vanhempien päivittäinen kohtaaminen lasta tuodessa ja hakiessa. Kohtaamme huoltajat arvostavasti ja kuulemme mielellämme lasten kuulumisia. Meillä on käytössä myös Instagram ja Facebook, joiden välityksellä haluamme jakaa kuvia arjestamme. Kasvattajamme kirjoittaa perheille joka viikko viikkokirjeen, missä kerromme tarkemmin viikon kulusta. 

Johanna Åhman-Varis Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Lahden Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 40–335 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.