1. Päiväkodit
 2. Lahti
 3. Touhula Hirsilinna

Leikkiä, retkiä ja seikkailuja

Päiväkotipäivämme ovat täynnä niin suuria kuin pieniäkin seikkailuja.

Päiväkodissamme vallitsee ystävällinen ja lapsilähtöinen ilmapiiri, jossa jokainen lapsi otetaan yksilöllisesti huomioon aamun ensihetkestä lähtien.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Touhula Hirsilinnan avarat ja monipuliset tilat mahdollistavat monet puuhat. Päiväkotimme korkea ja valoisa jumppasali on erityisesti lasten ja aikuisten mieleen. Päiväkodin iso piha on jaettu kahteen osaan molemmille puolille taloa. Pihoilta löytyy mahdollisuuksia monipuoliseen liikkumiseen, kuten pallopeleihin, kiipeilyyn sekä hiekkaleikkeihin.

  Meille on tärkeää kuunnella lasten toiveita ja mielenkiinnon kohteita. Kannustamme luovuuteen ja rohkeuteen.

  Päiväkotimme retket suuntautuvat lähialueen metsiin ja leikkipuistoon, joissa usein jakaannumme pienryhmissä touhuamaan ja tutkimaan.

  Pääasiallinen viestinnän väline perheiden ja päiväkodin välillä on TouGo-sovellus. Lisäksi vaihdamme päivittäiset kuulumiset vanhempien kanssa tuonti- ja hakutilanteissa.

  Touhula Hirsilinna on rakennettu Honka Terve Talo™ -konseptia noudattaen. Allergia-, Iho- ja Astmaliitto on myöntänyt konseptille Allergiatunnuksen.

Piia Päivinen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6–18

 • Teema

  Seikkailu löytyy jokaisesta hetkestä

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Lahden Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 40–335 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.