1. Päiväkodit
 2. Lahti
 3. Touhula Hirsilinna

Touhula Hirsilinna, Lahti

Piia Päivinen Päiväkodin toiminnanjohtaja
Tuleva tapahtumamme:
Avoimet ovet
Aika:
Sijainti: Jahtikatu 1, 15610 Lahti

Seikkailuteemainen päiväkoti Touhula Hirsilinna sijaitsee Nikkilässä. Uudet, upeat hirsipäiväkodin toimintatilat erilaisine väriteemoineen vahvistavat lasten ja aikuisten viihtyvyyttä. Isossa rakennuksessa lapsilla on tilaa liikkua ja rauhoittua.

Uudessa Honkarakenteen hengittävässä hirsirakennuksessa on luonnostaan hyvä sisäilma, sillä massiivipuu tasaa tehokkaasti ilmankosteuden vaihteluita. Honka Terve Talo™ on Honkarakenteen pientalorakentamista varten suunniteltu konsepti, mutta sen keskeisimpiä periaatteita noudatetaan myös julkisessa rakentamisessa. Konseptia noudattaen pystytään rakentamaan täysin terveellinen asuinympäristö, jossa viihtyvät myös kaikkein vakavimmista hengitystiesairauksista kärsivät ihmiset. Konsepti on kehitetty yhteistyössä Valtion tieteellisen tutkimuslaitoksen (VTT) kanssa, joka on myöntänyt sille sertifikaatin. Myös Allergia-, Iho- ja Astmaliitto oli mukana Honka Terve Talo™ -konseptin suunnittelussa ja myönsi sille Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Lahdessa.

Touhula Hirsilinna

Seikkailu
Ma–pe klo 6.15–17

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Piia Päivinen Päiväkodin toiminnanjohtaja
Mikko Gumer Päiväkodin pedagoginen johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Yli 148 h / kk (yli 35 h / vko)
  87–147 h / kk (21–34 h / vko)
  0–86 h / kk
  20 h / vko

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Lahden kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot suoraan Lahden kaupungin varhaiskasvatuspalveluihin.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.