1. Päiväkodit
 2. Kuopio
 3. Touhula Vehmasmäki

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Arkeemme kuuluu niin liikkuminen, musisointi, kädentaidot kuin tunnetaidot ja ryhmässä toimimisen taitojen vahvistaminen. Kerran viikossa jokainen lapsiryhmä retkeilee päiväkodin lähiympäristössä.

Voit seurata päiväkotimme touhuja myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkodissamme vallitsee yhteisvastuullisuus ja aito välittämisen kulttuuri. Teemme vahvasti yhteistyötä päivittäin kaikkien ryhmien välillä. Toimimme lasten kanssa pienryhmissä, jolloin voimme huomioida jokaisen lapsen yksilöllisesti.

  Retkemme suuntaa usein metsään ja käymme myös säännöllisesti Valoharjun salissa. Viereinen kukkatarha tarjoaa lapsille paljon nähtävää ja koettavaa pitkin vuotta.

  Jokainen lapsi on meille aarre. Toiminnassamme vahvistamme jokaisen lapsen omaa oppimis- ja kehityspolkua sekä huomioimme heidän vahvuuksiaan. Koemme, että tärkeimpänä tehtävänämme on lasten kanssa yhdessä tekeminen ja oppiminen.

  Haluamme että toimintamme on läpinäkyvää ja vanhemmat ovat tietoisia, mitä päivän aikana on tehty ja missä lapsi on juuri tänään onnistunut. Siksi meille on tärkeää kertoa lapsen kuulumisia päivän päätteeksi sekä viikoittain TouGossa lähetettävien kuvien muodossa.

  Päiväkodin piha muuntuu kokonsa puolesta moneksi. Pihassa on mahdollista koivumetsän ympäröimänä pelata pihapelejä, sählyä ja jalkapalloa, keinua, kiipeillä ja paljon muuta. Lisäksi löytyy vielä iso hiekkalaatikko, jossa syntyy maukkaimmat kakut ja leivokset päivittäin. Talvisin hiihdämme, ladut lähtevätkin ihan päiväkotimme takapihalta sekä reippailemme Riemurinteelle mäenlaskuun.

  Kutsumme perheet päiväkodille säännöllisesti kahvittelemaan aamukahvien tai hakukahvien merkeissä. Lisäksi vietämme yhdessä erilaisia juhlia ja tempauksia päiväkodilla.

Sini Siekkinen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6–18

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Kuopion Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 4,5–304 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.