1. Päiväkodit
 2. Kuopio
 3. Touhula Rautaniemi

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Touhula Rautaniemi toimii nykyaikaisissa ja lasta liikkumaan innostavissa tiloissa. Tilamme ovat myös kodinomaiset ja lasten kädenjälki saa näkyä.

Voit seurata päiväkotimme touhuja myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkotiamme on kuvailtu ”sopivan kokoiseksi päiväkodiksi, missä kaikki tuntevat kaikki”. Meillä työskentelee ihanan aktiivinen ja vuosien mittaan vakiintunut henkilökunta.

  Retkeilemme lasten kanssa viikoittain vastuullisesti lähiympäristössä. Metsäretket ovat lasten suosikkeja ja näitä kohteita löytyykin aivan päiväkotimme läheisyydestä. Läheltä löytyvät myös leikkipuistot, hiihtoladut, luistelukentät sekä palloilualueet. Teemme retkiä välillä myös vähän kauemmas, esimerkiksi torille tai kirjastoon, jonne liikumme bussilla. Toisinaan saamme kutsun viereisestä palvelukodista; lasten vierailut lauluesityksineen ja mukana tuodut askartelut piristävät siellä päivää!

  Päiväkodissamme lapset saavat ruokailla kiireettömästi pienryhmissä. Ruokailusta pyrimme rakentamaan mukavan yhteisen hetken osaksi päivää, lasten kanssa jutellen ja opetellen maistamaan uusiakin makuja.

  Pidämme perheisiin aktiivisesti yhteyttä TouGo-sovelluksella. Jokainen ryhmä lähettää perheille viikkokirjeen, jossa kerrotaan tulevan viikon suunnitelmista sekä edeltävän viikon kuulumisista. TouGon kautta lähetämme myös perheille kuvia lapsen päivästä. Perheille järjestetään aina aikaa, mikäli tarvetta keskustella pidemmän aikaa kasvotusten, päivittäisten tuonti- ja hakutilanteiden lisäksi.

  Järjestämme päiväkodissa erilaisia teemapäiviä ja tapahtumia, kuten esimerkiksi isovanhempien päivän sekä joulu- ja kevätjuhlan.

Anni Heikkinen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Kuopion Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 9–304 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.