1. Päiväkodit
 2. Kuopio
 3. Touhula Märssykori

Touhula Märssykori, Kuopio

Meri-Tuuli Härkin Päiväkodin johtaja

Saaristokaupungissa sijaitseva päiväkoti Touhula Märssykori tarjoaa seikkailuja koko perheelle. Päiväkotimme tarjoaa varhaiskasvatusta 0–5-vuotiaille sekä lisäksi esiopetusta.

Märssykorin Laivassa seikkailevat matkansa juuri aloittaneet Kultahiput (alle 3-vuotiaat) ja hieman jo enemmän varttuneet Safiirit (2–3-v). Majakassa touhuilevat Rubiinit (3–5-v.) ja taivaltaan päiväkodissa lopettelevat Timantit (esiopetus).

Päiväkotimme toimintaa ohjaa seikkailuhenkinen, ammattitaitoinen ja innostunut henkilökunta, joka on kaikille lapsille tuttu ja turvallinen. Laadukasta ja pedagogista varhaiskasvatusta ankkuroimme esimerkiksi pienryhmätoiminnalla, pedagogisella vuosisuunnitelmalla ja monipuolisella sekä virikkeellisellä toiminnalla.

Päiväkotimme sijaitsee lähellä useita eri ulkoilumaastoja, lähimetsään pääsemmekin jo takapihalta. Hyödynnämme toiminnassa luonnon omia leikkipaikkoja viikoittain. Ulkoilemme ja retkeilemme säällä kuin säällä.

Leikkeihin antavat rauhan erikokoiset pienryhmätilat, joissa vain mielikuvitus on leikin rajana. Päiväkodin pihassa on uudenaikaiset ja turvalliset ulkoleikkivälineet. Talvisin pihassa voi laskea mäkeä ja kesäisin vaikka pelata sählyä tai koripalloa.

Yhteistyömme perheiden kanssa on saumatonta ja avointa. Järjestämme koko perheelle suunnattuja yhteisiä tapahtumia useamman kerran toimintavuoden aikana. Perinteeksi muodostuneita tapahtumia ovat esimerkiksi perheiden yhteiset aamiaiset, unohtamatta joulu- ja kevätjuhlia.

Märssykorissa jokainen lapsi on aarre ja hänet kohdataan yksilönä. Meillä arjen seikkailuissa välittyy iloinen ja välittävä tunnelma. Astu rohkeasti mukaan seikkailuun!

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa.

Vanhempien palautteita päiväkodista

”Mukavaa, innostunutta ja selvästi lapsista kiinnostunutta henkilökuntaa.”

”Aivan ihanat hoitajat ja homma pelaa! Tyttö viihtyy mahtavasti hoidossa.”

”Sujuvaa yhteistyötä hoitohenkilökunnan kanssa.”

 

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Kuopiossa.

Touhula Märssykori

Seikkailu
Ma–pe klo 6.30–17

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Meri-Tuuli Härkin Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Päiväkodissa on käytössä Kuopion kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu, sekä vaihtoehtoisesti yksityisen hoidon tuki ja kuntalisä.

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Yli 140 h / kk (väh. 35 h / vko)
  80–140 h / kk (20–35 h / vko)
  0–80 h / kk (0–20 h / vko)

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  80–140 h / kk (20–35 h / vko)
  0–80 h / kk (0–20 h / vko)

 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Palveluseteliä tulee hakea kaupungilta asiakaspaikan varmistuttua. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Kuopion päivähoitotoimistoon. Yksityisen hoidon tukea haetaan suoraan Kelalta. Lisätietoja voit kysyä päiväkodin johtajalta.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.