1. Päiväkodit
 2. Kuopio
 3. Touhula Märssykori

Leikkiä, seikkailua ja retkiä

Luontokasvatus on päiväkodissamme keskeisessä roolissa. Päiväkotimme on kuin arkku täynnä aarteita, joista jokainen tuo oman kimmellyksensä tarinaan. Retkeilemme viikoittain lasten mielenkiinnon kohteiden mukaan, luontoa kunnioittaen ja vuodenajat huomioiden.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Touhula Märssykorissa kohtaamme jokaisen arvostavasti, kiireettömällä läsnäololla kuunnellen. Pyrimme rakentamaan jokaiseen asiakasperheeseen helposti lähestyttävän luottamussuhteen.

  Me ajattelemme jokaisen retken olevan seikkailu, jossa yhdessä tutkien ihmettelemme luonnon moninaisuutta. Seikkailumieltä herättelevät toisinaan myös eväshetket luonnon helmassa, trangialla kuumajuomia keitellen.

  Päiväkotimme tilat ovat sympaattiset ja kodinomaiset. Kasvattajamme ovat rakentaneet oppimisympäristöt viihtyisiksi ja ryhmän tarpeita vastaaviksi. Tiloissamme näkyy lasten kädenjälkeä esimerkiksi taiteen muodossa.

  Hyödynnämme lähiympäristöä osana oppimisympäristöämme aktiivisesti. Ajattelemme, että lähes toiminnan kuin toiminnan voi viedä luontoon vastuullisesti huolehtien, että siivoamme omat jälkemme. Kasvatamme lapsia pitämään huolta arvokkaasta luontoympäristöstämme, jotta he saavat nauttia sen ainutlaatuisuudesta läpi elämän.

  Käytämme aktiivisesti TouGo -sovellusta viestinnän välineenä päiväkodin ja perheiden välillä.
  Jokainen ryhmä lähettää viikoittain perheille viikkokirjeen, jossa kerromme tulevan viikon toiminnasta sekä edeltävän viikon kuulumisista. Hyödynnämme myös TouGo:n kuvat -osiota konkretisoiden perheille toimintaamme, sillä monesti kuvat lapsen arjesta kertovat enemmän, kuin tuhat sanaa.

  Kiireisissä asioissa toivomme, etteivät perheet epäröi soittaa meille!

Sinna Muraja Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Seikkailu löytyy jokaisesta hetkestä

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Kuopion Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 9–304 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.