1. Päiväkodit
 2. Kuopio
 3. Touhula Märssykori

Touhula Märssykori, Kuopio

Sinna Muraja Päiväkodin johtaja

Touhula Märssykori on neliryhmäinen, seikkailuteemainen päiväkoti, jossa luontokasvatus on keskeisessä roolissa. Päiväkotimme on kuin arkku täynnä aarteita, joista jokainen tuo oman kimmellyksensä tarinaan.

Päiväkoti sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Kuopion Saaristokaupungin alueella osoitteessa Sipulitie 8, Kuopio.

Touhula Märssykorissa kohtaamme jokaisen arvostavasti, kiireettömällä läsnäololla kuunnellen. Pyrimme rakentamaan jokaiseen asiakasperheeseen helposti lähestyttävän luottamussuhteen.

Retkeilemme viikoittain lasten mielenkiinnon kohteiden mukaan, luontoa kunnioittaen ja vuodenajat huomioiden. Ajattelemme jokaisen retken olevan seikkailu, jossa yhdessä tutkien ihmettelemme luonnon moninaisuutta. Seikkailumieltä herättelevät toisinaan myös eväshetket luonnon helmassa, trangialla kuumajuomia keitellen.

Päiväkotimme tilat ovat sympaattiset ja kodinomaiset. Kasvattajamme ovat rakentaneet oppimisympäristöt viihtyisiksi ja ryhmän tarpeita vastaaviksi. Tiloissamme näkyy lasten kädenjälkeä esimerkiksi taiteen muodossa.

Hyödynnämme lähiympäristöä osana oppimisympäristöämme aktiivisesti. Ajattelemme, että lähes toiminnan kuin toiminnan voi viedä luontoon vastuullisesti huolehtien, että siivoamme omat jälkemme. Kasvatamme lapsia pitämään huolta arvokkaasta luontoympäristöstämme, jotta he saavat nauttia sen ainutlaatuisuudesta läpi elämän.

Käytämme aktiivisesti TouGo -sovellusta viestinnän välineenä päiväkodin ja perheiden välillä.
Jokainen ryhmä lähettää viikoittain perheille viikkokirjeen, jossa kerromme tulevan viikon toiminnasta sekä edeltävän viikon kuulumisista. Hyödynnämme myös TouGo:n kuvat -osiota konkretisoiden perheille toimintaamme, sillä monesti kuvat lapsen arjesta kertovat enemmän, kuin tuhat sanaa. Kiireisissä asioissa toivomme, etteivät perheet epäröi soittaa meille!

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Touhula Märssykori

Ma–pe klo 6.30–17

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Sinna Muraja Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Kuopion kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat

• Kokoaikainen varhaiskasvatus:
yli 35 h / vko: 9–304 € / kk
• Osa-aikainen varhaiskasvatus:
enintään 20 h / vko: 4,50–152 € / kk

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Yli 35 h / vko
  Enintään 20 h / vko

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  Enintään 20 h / vko

 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Kuopion kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Palveluseteliä tulee hakea kaupungilta asiakaspaikan varmistuttua. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Kuopion päivähoitotoimistoon.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.