1. Päiväkodit
 2. Kuopio
 3. Touhula Märssykori

Touhula Märssykori, Kuopio

Tiina Kohvakka Päiväkodin johtaja

Saaristokaupungissa sijaitseva päiväkoti Touhula Märssykori tarjoaa seikkailuja koko perheelle. Päiväkotimme tarjoaa varhaiskasvatuksen lisäksi myös esiopetusta.

Päiväkotimme seikkailuja tahdittavat musiikki ja liikunta ammattitaitoisen ja innostuneen henkilökunnan luotsaamana. Koordinaatit seikkailuillemme löytyvät vuosittaisesta toimintasuunnitelmasta, jossa on otettu huomioon kokonaisvaltaisesti lapsen kehitys ja kasvu ikätasoisesti.

Leikkeihin antavat rauhan erikokoiset pienryhmätilat, joissa vain mielikuvitus on leikin rajana. Päiväkodin pihassa on uudenaikaiset ja turvalliset ulkoleikkivälineet. Talvisin pihassa voi laskea mäkeä ja kesäisin pelata vaikka sählyä ja koripalloa.

Päiväkotimme sijaitsee lähellä Jynkänvuoren ja Pölläkänlahden ulkoilumaastoja. Hyödynnämme näitä luonnon omia leikkipaikkoja useamman kerran viikossa juuri päivähoitotaipaleensa aloittaneista Kultahippuista esikouluikäisiin Timantteihin. Ulkoilemme ja retkeilemme säällä kuin säällä ja mottomme onkin: Mitä kurjempi keli, sen parempi seikkailu!

Yhteistyö perheiden kanssa on saumatonta ja avointa. Järjestämme koko perheelle suunnattuja yhteisiä tapahtumia useamman kerran toimintavuoden aikana. Perinteeksi muodostuneita tapahtumia ovat esimerkiksi perheiden yhteiset aamiaiset ja talvitapahtuma, unohtamatta joulu- ja kevätjuhlia.

Märssykorissa jokainen lapsi on aarre ja hänet kohdataan yksilönä. Arjen seikkailuissa välittyy iloinen ja positiivinen tunnelma. Astu rohkeasti mukaan seikkailuun!

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Kuopiossa.

Touhula Märssykori

Seikkailu
Ma–pe klo 6.30–17

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Tiina Kohvakka Päiväkodin johtaja
Arkisin klo 12:00-14:00

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Päiväkodissa on käytössä Kuopion kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu, sekä vaihtoehtoisesti yksityisen hoidon tuki ja kuntalisä.

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Yli 140 h / kk (väh. 35 h / vko)
  80–140 h / kk (20–35 h / vko)
  0–80 h / kk (0–20 h / vko)

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  80–140 h / kk (20–35 h / vko)
  0–80 h / kk (0–20 h / vko)

 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Palveluseteliä tulee hakea kaupungilta asiakaspaikan varmistuttua. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Kuopion päivähoitotoimistoon. Yksityisen hoidon tukea haetaan suoraan Kelalta. Lisätietoja voit kysyä päiväkodin johtajalta.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.