1. Päiväkodit
 2. Kouvola
 3. Touhula Merituuli

Leikkiä, seikkailua ja retkiä

Seikkailuteemaiseen kasvatukseemme kuuluvat retket ja lähiluonnossa tapahtuva toiminta.

Voit seurata päiväkotimme touhuja myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Tarjoamme päiväkodissamme myös esiopetusta, jonka toteutamme Kouvolan kaupungin JEA:n eli joustavan esi- ja alkuopetuksen mukaisesti.

  Touhula Merituuli sijaitsee palveluiden lähellä rauhallisella asuinalueella Kouvolan Kotkankalliossa. Keskusta on kivenheiton päässä. Lähellämme sijaitsee hyvät ulkoilumaastot ja retkemme suuntaavat usein metsän ihmemaailmaan.

  Retket ovat lapsiryhmissä yksi viikon kohokohdista. Retkillämme huomioimme muut jalankulkijat kauniilla käytöstavoilla ja opettelemme liikennesääntöjä. Retket voivat sisältää joskus roskien keräämistä, jolloin lapset osoittavat aikuiselle, missä he näkivät roskan ja aikuinen kerää sen.

  Seikkailukasvatuksella vahvistamme lapsen minäkuvaa ja itsetuntemusta sekä opettelemme käsittelemään tunteita ja sanoittamaan kokemuksiamme yhdessä ryhmän kasvattajien kanssa.

  Meillä jokaista kunnioitetaan ja jokainen saa olla oma itsensä. Opetamme lapsille kaveritaitoja, jotta he osaavat kohdata kavereitaan arvostavasti. Pienestä pitäen harjoittelemme anteeksi pyytämistä ja muiden huomioimista.

  Lähetämme Touhula TouGo-sovelluksella huoltajille viikkokirjeen, jossa kerromme, mitä olemme tehneet viikon aikana. Kirjaamme ylös päivän kuulumiset, jotta voimme kattavasti kertoa lapsesi päivästä hakutilanteessa.

  Meillä on vanhempien kanssa avoin keskusteluyhteys ja meihin voi aina tukeutua, jos jokin asia mietityttää.

Kirsi Jormakka Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 7–17

 • Teema

  Seikkailu löytyy jokaisesta hetkestä

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Kouvolan Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 0–295 euroa kuukaudessa. Asiakasmaksu on sama, kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.