1. Päiväkodit
 2. Kotka
 3. Touhula Ki-Kiva

Leikkiä ja retkiä luonnossa

Luontopäiväkotina arkeemme kuuluvat retket sekä lähiluonnossa tapahtuva toiminta. Retkeilyssä korostuvat leikki ja luonnossa sekä lähiympäristössä liikkuminen, kiireetön yhdessäolo ja yhdessä tekeminen.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Kotkassa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Pienessä ja kodinomaisessa päiväkodissamme lapset on jaettu kahteen ryhmään: alle 3-vuotiaat Käpyset sekä yli 3-vuotiaat Lintuset. Pienessä päiväkodissa lapset ja kasvattajat ovatkin kaikki tuttuja toisilleen. Myös sisarukset voivat tarvittaessa olla yhdessä, vaikka koko päivän.

  Retkeilytoimintamme arjessa näkyvät myös kestävä elämäntapa ja lapsen osallisuus. Retkeily vahvistaa ja tukee lapsen kehitystä ja taitojen oppimista laaja-alaisesti niin metsäympäristössä kuin kaupunki- ja puistoympäristössä.

  Vahvistamme lasten elämäntaitoja ja itsetuntoa innostavassa ja tasavertaisessa ryhmässä, jossa jokainen voi olla aidosti oma itsensä. Luontoteeman keinoin tuotamme lapsille kokemuksia onnistumisesta, itsensä ylittämisestä, rajojen kokeilemisesta ja myös turvallisesta epäonnistumisesta.

  Hyödynnämme päiväkodin lähiympäristö arjessa viemällä päivän toiminnat luontoon. Olemme sitoutuneet kestävään kehitykseen ja meillä on päiväkodilla kierrätyspiste, johon lapset voivat laittaa esimerkiksi paperia ja muovia.

  Keskustelemme haku- ja tuontitilanteissa päivittäin vanhempien kanssa. Lisäksi viestimme Touhula TouGo-sovelluksen avulla, jonka kautta lähetämme myös kuvia toiminnasta.

  Vanhempien palautetta päiväkodista:

  ”Koen että lapsellani on hyvä olla hoidossa, kun jää hyvillä mielin hoitoon ja hakiessani näen, että leikkii tyytyväisenä. Iso kiitos hoitajille.”

  ”Paljon ulkoilua ja lapset otetaan hyvin huomioon yksilöinä.”

  ”Kodinomainen tunnelma, retket, kiva kun järjestetään kotiväelle erityisiä päiviä esim. Äitienpäiväkakkukahvit.”

   

Kirsi Jormakka Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Elämyksellistä ympäristökasvatusta

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Kotkan Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 0–295 euroa kuukaudessa. Asiakasmaksu on sama, kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.