1. Päiväkodit
 2. Kotka
 3. Touhula Karhuvuori

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Päiväkotimme pienryhmissä muun muassa leikitään, askarrellaan, luetaan, lauletaan, loruillaan, liikutaan, syödään ja retkeillään varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti.

Voit seurata päiväkotiamme myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkotimme on neliryhmäinen.

  Touhula Karhuvuoren päiväkodin tilat ovat avarat ja monipuoliset. Meillä on oma liikuntasali, jossa kaikkien ryhmien lapset pääsevät viikoittain pienryhmissä liikkumaan temppuratojen, pelien ja muiden monipuolisten liikuntamuotojen parissa.

  Päiväkotimme piha innostaa myös liikkumaan ja leikkimään. Meiltä löytyy hiekkakenttä, tekonurmikenttä, kiikut ja hiekkalaatikot. Pidämme joskus pihallamme myös tanssiaisia.

  Touhula Karhuvuoressa toimitaan päivittäin pienryhmissä, jolloin lapsi saa yksilöllistä hoivaa, huomiota ja oppia. Oppiminen tapahtuu ilon ja leikin kautta. Lasten mielenkiinnonkohteita ja toiveita liitetään toimintaan, muun muassa leipomispäivät ovat olleet lasten suosikkeja.

  Karhuvuorella on erinomaiset retkeilymahdollisuudet lähimetsiin, rannalle, liikuntakentille, leikkipuistoihin ja kirjastoon. Metsä antaa hienot puitteet jokaisen vuodenajan havainnoimiseen, ja mahdollistaa liikunnallisten taitojen harjaannuttamisen sekä päästää mielikuvituksen valloilleen erilaisiin leikkeihin.

  Vanhempien kanssa tiedonkulku sujuu keskustelemalla, Touhulan oman sovelluksen TouGon välityksellä tai soittamalla. Päivittäisissä lapsen tuonti- ja hakutilanteissa vaihdamme kuulumiset ja kerromme, miten lapsen päivä on sujunut ja mitä on tehty.

  TouGon kautta jokainen ryhmä lähettää viikkokirjeen, josta vanhemmat saavat tietoa kuluneen viikon touhuista, pedagogisista tavoitteista ja tulevan viikon suunnitelmista. TouGon kautta laitamme myös vanhemmille kuvia oman lapsen päivästä.

  Olemme saaneet perheiltämme kiitosta aidosta, lämpimästä ja suurella sydämellä tehdystä työstä. Asiakaslähtöisyys ja lämmin vuorovaikutus ovat asioita, joihin kiinnitämme erityistä huomioita.

Riitta Talili Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 7–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Kotkan Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 0–295 euroa kuukaudessa. Asiakasmaksu on sama, kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.