1. Päiväkodit
 2. Kempele
 3. Touhula Kempele

Touhula Kempele, Kempele

Kaarina Parkkisenniemi Päiväkodin johtaja

Touhula Kempele sijaitsee Linnakankaalla Kempeleessä. Julkiset kulkuyhteydet päiväkodille ovat loistavat sekä Linnakankaan koulu sijaitsee muutaman sadan metrin päässä. Koululla on myös kirjasto.

Päiväkotiamme ympäröivät Linnakankaan loistavat metsät ja liikuntamahdollisuudet. Päiväkodin tilat innostavat lapsia liikkumaan ja ne muokkaantuvat toiminnan tarpeiden mukaan. Tarjoamme varhaiskasvatuksen lisäksi myös esiopetusta.

Päiväkotimme kaikki aikuiset tuntevat jokaisen lapsen nimeltä. Meillä vallitsee kiireetön ilmapiiri, jossa jokainen perhe otetaan lämpimästi vastaan.

Päiväkotimme lasten lempipuuhia ovat mäenlasku, ”vuorikiipeily”, sähly ja junaleikit sekä muut toiminnalliset puuhat. Jokainen lapsiryhmä retkeilee viikoittain. Retkemme suuntautuvat lähimetsään tai leikkipuistoihin: Makkaranpaistopaikka on lasten suosikki, ja koulun pihalla voimme hyödyntää jalkapallokenttiä sekä kiipeilyalueita. Kirjastoon jaksavat kävellä pienimmätkin lapset. Talvella käymme usein mäenlaskussa, hiihtämässä sekä luistelemassa. Kunnioitamme ympäristöä sekä edistämme lapsen myönteistä suhtautumista luontoon.

Päiväkodissamme toteutetaan pienryhmäpedagogiikkaa. Henkilökuntamme on innostunutta, työhön sitoutunutta ja välitämme lapsista aidosti. Päiväkodissamme lapset osallistuvat toiminnan ja arjen suunnitteluun sekä toteuttamiseen ja arviointiin.

Säännöllisiä tapahtumia päiväkodissamme ovat koko talon laulutuokio ja liikunnallinen seikkailupäivä kerran kuussa. Meillä järjestetään isien- ja äitienilta sekä juhlimme kalenterivuoden juhlia. Vanhemmille tarjoamme aamukahvit kerran kuussa. Kerran kuussa vietämme myös Lapset päättävät -päivää, johon lapsiraati suunnittelee muun muassa ohjelman ja päivän välipalan.

Voit tutustua päiväkotimme toimintaan myös Instagramissa.

Touhula Kempele

Liikunta
Ma–pe klo 6.30–17

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Kaarina Parkkisenniemi Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Kempeleen kunnan myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat

• Kokoaikainen varhaiskasvatus: 40–335 € / kk
• Osa-aikainen varhaiskasvatus,
20 h / vko: 40–217 € / kk

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus
 • Tuntisopimus

  20 h / vko

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  Osapäivähoito

 • Sisaralennus

  50 %

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Haethan varhaiskasvatuspaikkaa ensin kunnan hakemuksella. Päiväkodissa on käytössä Kempeleen kunnan palveluseteli, ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan kunnan varhaiskasvatuspalveluihin.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.