1. Päiväkodit
 2. Kempele
 3. Touhula Kempele

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Päiväkodin tilat innostavat lapsia liikkumaan ja ne muokkaantuvat toiminnan tarpeiden mukaan. Tarjoamme varhaiskasvatuksen lisäksi myös esiopetusta.

Voit tutustua päiväkotimme toimintaan myös Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Julkiset kulkuyhteydet päiväkodille ovat loistavat sekä Linnakankaan koulu sijaitsee muutaman sadan metrin päässä. Koululla on myös kirjasto.

  Päiväkotimme kaikki aikuiset tuntevat jokaisen lapsen nimeltä. Meillä vallitsee kiireetön ilmapiiri, jossa jokainen perhe otetaan lämpimästi vastaan.

  Päiväkotimme lasten lempipuuhia ovat mäenlasku, ”vuorikiipeily”, sähly ja junaleikit sekä muut toiminnalliset puuhat. Jokainen lapsiryhmä retkeilee viikoittain. Retkemme suuntautuvat lähimetsään tai leikkipuistoihin: Makkaranpaistopaikka on lasten suosikki, ja koulun pihalla voimme hyödyntää jalkapallokenttiä sekä kiipeilyalueita. Kirjastoon jaksavat kävellä pienimmätkin lapset. Talvella käymme usein mäenlaskussa, hiihtämässä sekä luistelemassa. Kunnioitamme ympäristöä sekä edistämme lapsen myönteistä suhtautumista luontoon.

  Päiväkodissamme toteutetaan pienryhmäpedagogiikkaa. Henkilökuntamme on innostunutta, työhön sitoutunutta ja välitämme lapsista aidosti. Päiväkodissamme lapset osallistuvat toiminnan ja arjen suunnitteluun sekä toteuttamiseen ja arviointiin.

  Säännöllisiä tapahtumia päiväkodissamme ovat koko talon laulutuokio ja liikunnallinen seikkailupäivä kerran kuussa. Meillä järjestetään isien- ja äitienilta sekä juhlimme kalenterivuoden juhlia. Vanhemmille tarjoamme aamukahvit kerran kuussa. Kerran kuussa vietämme myös Lapset päättävät -päivää, johon lapsiraati suunnittelee muun muassa ohjelman ja päivän välipalan.

Kaarina Parkkisenniemi Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Kempeleen Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 40–335 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.