1. Päiväkodit
 2. Kempele
 3. Touhula Kempele

Touhula Kempele, Kempele

Kaarina Parkkisenniemi Päiväkodin johtaja

Touhula Kempele on liikuntapäiväkoti Linnakankaalla. Päiväkotia ympäröivät Linnakankaan loistavat metsät ja liikuntamahdollisuudet. Päiväkodin tilat innostavat lapsia liikkumaan ja ne muokkaantuvat toiminnan tarpeiden mukaan. Tarjoamme varhaiskasvatuksen lisäksi myös esiopetusta.

Päiväkotimme toiminnassa painottuu liikunta. Tarjoamme lapsille mahdollisuuksia liikuntaan koko päiväkotipäivän ajan. Meillä lapset saavat vähintään kaksi tuntia reipasta liikuntaa päiväkotipäivän aikana. Päiväkodissamme opetellaan uusia asioita liikunnan ja motoriikan keinoin. Ohjatun liikkarin lisäksi liikumme aamupiireillä, ruokapiireillä, odotustilanteissa ja siirtymätilanteissa. Liikunta on luonteva osa arkeamme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti.

Päiväkodissamme toteutuu pienryhmäpedagogiikka. Henkilökuntamme on innostunutta, työhön sitoutunutta ja välitämme lapsista aidosti. Päiväkodissamme lapset osallistuvat toiminnan ja arjen suunnitteluun sekä toteuttamiseen ja arviointiin. Meillä lapset ovat aktiivisesti mukana kaikissa arjen toiminnoissa aikuisten kanssa. Teemme lapsen päiväkotipäivästä lapselle luonnollisen ja kodinomaisen.

Päiväkotimme lasten lempipuuhia ovat mäenlasku, ”vuorikiipeily”, sähly ja junaleikit sekä muut toiminnalliset puuhat. Retkeilemme paljon lähimetsässä, leikkipuistoissa, koulun urheilukentällä ja talvisin hiihtoladulla sekä luistelukentällä.

Säännöllisiä tapahtumia päiväkodissamme ovat koko talon laulutuokio ja liikunnallinen seikkailupäivä kerran kuussa. Meillä järjestetään isien- ja äitienilta sekä juhlimme kalenterivuoden juhlia. Vanhemmille tarjoamme aamukahvit kerran kuussa. Osallistumme Suomen Olympiakomitean lasten liikuntatapahtumiin pitkin vuotta. Kerran kuussa vietämme Lapset päättävät -päivää, johon lapsiraati suunnittelee muun muassa ohjelman ja päivän välipalan.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Kempeleessä.

 

Touhula Kempele

Liikunta
Ma–pe klo 6.30–17

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Kaarina Parkkisenniemi Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk

 • Tuntisopimus
 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  Osapäivähoito
  Osapäivähoito 15 pv / kk

 • Sisaralennus

  50 %

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Haethan varhaiskasvatuspaikkaa ensin kunnan hakemuksella. Päiväkodissa on käytössä Kempeleen kunnan palveluseteli, ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan kunnan varhaiskasvatuspalveluihin.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.

Päiväkodin kumppaniyhteistyö

Touhulassa kumppanitoiminnan ytimessä ovat oppimisen ilo, halu tehdä hyvää, sekä perheiden arjen helpottaminen. Touhula-päiväkodit tekevät yhteistyötä useiden kumppanien kanssa.

 • Moomin Language School -oppimissovellus

  Moomin Language School -sovelluksella lapset saavat tehdä päivittäin 5-15 minuutin verran kielenopetuksen ammattilaisten suunnittelemia, leikkisiä harjoituksia, jotka kehittävät kaikkia kielenoppimisen alueita. Sovelluksen jokainen yksityiskohta on tarkoin mietitty tukemaan oppimista.

  Opettajat voivat sovittaa joustavia leikkituokiosuunnitelmia oman ryhmän tarpeisiin. Moomin Language School -sovellus myös seuraa jokaisen lapsen oppimista reaaliaikaisissa raporteissa, joihin on pääsy sekä opettajalla että vanhemmilla.