1. Päiväkodit
 2. Kangasala
 3. Touhula Kangasala

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Liikunta on oleellinen osa arkeamme, ja päiväkodissamme nautitaan liikunnan riemusta. Jokainen ryhmämme retkeilee vähintään kerran viikossa päiväkodin lähiympäristössä.

Voit tutustua päiväkotimme toimintaan myös Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkotimme sijaitsee Kangasalan Ilkossa, hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä Tampereen rajaa.

  Päiväkotimme on liikuntapainotteinen päiväkoti, jossa toimitaan kokopäiväpedagogiikan mukaisesti pienryhmissä. Päiväkodissamme toimii neljä ryhmää, joista aina kaksi ryhmää muodostaa yhteisen pariryhmän. Pariryhmätoiminnan hyviä puolia on, että aikuiset tuntevat todella hyvin myös viereisen ryhmän lapset ja toisinpäin.

  Liikuntasalimme yhteydessä on erillinen pienryhmätila, jossa on kiipeilyseinä. Siellä lapset pääsevät kehittämään motorisia taitojaan kiipeilyn ja muun temppuilun parissa. Päiväkodin iso ja avara piha innostaa lapsia liikunnallisiin puuhiin. Ikätasojen ja lasten taitojen mukaan pihassamme muun muassa leikitään paljon hippaa, potkitaan palloa ja potkupyöräillään.

  Jokainen ryhmämme retkeilee vähintään kerran viikossa päiväkodin lähiympäristössä. Retkien avulla pääsemme muun muassa tutustumaan lähimaastoihin ja keräilemään luonnon materiaaleja askarteluihin. Lähiluonnon hyödyntämisen lisäksi teemme silloin tällöin myös bussiretkiä pidemmälle, kuten Tampereen Pikku Kakkosen puistoon. Yksi suosittu retkikohteemme on kirjasto, josta käymme kuukausittain hakemassa uusia kirjoja luettavaksi.

  Kohtaamme jokaisen lapsen sekä perheen yksilönä, kunnioittavasti ja kohteliaasti lapsen ominaispiirteitä huomioiden. Meillä myös jokainen työntekijä kohtaa työkaverinsa arvostavasti ja päiväkodissamme on hyvä työilmapiiri.

  Päivittäiset kuulumiset vaihdamme huoltajien kanssa aina iltapäivisin suullisesti, kun lasta tullaan hakemaan päiväkodista. Lisäksi jokainen ryhmä lähettää viikoittain perheille viikkokirjeen Touhulan oman TouGo-sovelluksen kautta. Sekä työntekijämme että perheet ovat oikein tyytyväisiä TouGoon. Sen avulla saa sujuvasti tiedon eteenpäin, tehtyä lapsen hoitoaikavaraukset sekä mm. ilmoitettua lapsen poissaolot päiväkodille reaaliajassa. Lähetämme huoltajille myös kuvia lasten arjesta TouGon kautta.

Kaisa Clewer-Taskinen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Kangasalan Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.