1. Päiväkodit
 2. Kangasala
 3. Touhula Freesia

Leikkiä, taidetta ja retkiä

Päiväkoti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kangasalan keskustassa, torin laidalla.

Päiväkodin modernit ja uudet tilat ovat rakennettu mahdollisimman monipuolisiksi ja toimiviksi. Päiväkodissamme on siistiä, tilavaa ja valoisaa. Ympäristö inspiroi lasta leikkimään ja luovuuteen. Freesiassa on myös erillinen jumppahuone sekä taidegalleria!

Voit tutustua päiväkodin touhuihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Toimimme päiväkotipäivän aikana pienryhmissä ja hyödynnämme päiväkodin tiloja monipuolisesti. Pienryhmät ovat muodostettu niin, että ryhmä tukee jokaista lasta yksilöllisesti.

  Freesiassa niin isot kuin pienetkin lapset retkeilevät viikoittain. Hyödynnämme keskustan alueen palveluita, kuten kirjastoa, Kangasala-taloa ja leikkipuistoa, sekä lyhyen kävelymatkan päässä olevaa metsää sekä luontopolkua. Retkeillessämme pidämme turvallisuutta ensisijaisen tärkeänä. Pysymme ajan tasalla lähialueen tapahtumista, projekteista ja muista ajankohtaisista asioista, joita hyödynnämme myös varhaiskasvatuksessa.

  Freesian kasvattajien ja perheiden välillä on vahva, avoin ja luottamuksellinen kasvatuskumppanuussuhde. Meille vanhemmat ovat lastensa parhaat asiantuntijat ja vanhempien kanssa tehdään mielellään yhteistyötä.

  Päivittäin kerromme vanhemmille laajasti sekä kiireettömästi lapsen päivän kuulumisista ja päiväkotipäivän aikana tapahtuneista asioista. Viikoittain lähetämme perheille pedagogisen viikkokirjeen. Järjestämme kuukausittain vanhempainkahvit ja säännöllisesti osallistamme perheitä päiväkodin toiminnassa.

Piritta Hakala Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 7–17

 • Teema

  Ilmaisun monet muodot

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Kangasalan Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.