1. Päiväkodit
 2. Kalajoki
 3. Touhula Kalajoki

Leikkiä, kädentaitoja ja musiikkia

Tuemme lasten kasvua, kehitystä ja oppimista taiteen eri muodoilla kuten musiikilla, kädentaidoilla, draamalla, liikunnalla ja kirjallisuudella. Meillä jokainen lapsi saa olla oman elämänsä taiteilija.

Voit seurata päiväkotiamme myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkodissamme toimii neljä lapsiryhmää: ”Isojen puolella” Kiviset ja Soraset (4-6v) ja ”pienten puolella” Hippuset ja Muruset (0-3v). Molemmat ryhmät jakavat keskenään yhteisen ison eteistilan. Huomioimme ryhmien toiminnassa jokaisen lapsen yksilölliset tarpeet.

  Päiväkotimme taideteema näkyy päivittäisessä toiminnassamme.

  Vahvistamme lasten omaa ajattelua, mielikuvitusta ja rohkaisemme luovaan toimintaan. Taiteiden avulla lapsi pääsee rakentamaan suhdettaan todellisuuteen, jossa olennaisia ovat omat tulkinnat kokemuksista ja tiedoista. Meillä oleva lapsi oppii tuntemaan ja luottamaan itseensä, ja saa uskallusta ilmaista itseään erilaisissa tilanteissa.

  Toimintamme peruspilareita ovat lapsilähtöisyys ja pienryhmätoiminta, jotka mahdollistavat kiireettömän arjen. Kannustamme lapsia uuden oppimiseen ja tartumme monipuolisesti lasten mielenkiinnon kohteisiin. Teemme oppimisesta mielenkiintoista ja hauskaa.

  Retkeilemme lasten kanssa viikoittain lähiympäristössä. Päiväkotimme läheltä löytyy muun muassa metsää, peltoja, puistoja ja kierrätyspiste.

  Päiväkotimme tilat ovat uudet ja avarat. Meillä on myös oma jumppasali, jossa on kiipeilyseinä sekä erilaisia välineitä vaikkapa temppuradan rakentamiselle. Päiväkodin piha jakautuu kolmeen osioon: tekonurmikenttään, keinut ja liukumäet sisältävään kiinteiden leikkivälineiden osaan sekä isojen kivien kehystämään luovan leikin osaan. Koska päiväkotimme sijaitsee aivan keskustan tuntumassa, voimme hyödyntää toiminnassamme sen mahdollisuuksia. Vastapäätä on kehitysvammaisten ryhmäkoti, jonka kanssa teemme yhteistyötä.

  Päiväkotipäivän päätteeksi keskustelemme vanhempien kanssa ja kerromme jokaisen lapsen touhuista avoimesti. Muu viestintä ja tiedonkulku tapahtuu ensisijaisesti Touhulan oman TouGo-sovelluksen kautta. Lisäksi järjestämme myös kerran kuussa vanhempainkahvit, jolloin vanhemmilla on mahdollisuus nähdä toimintaamme ja keskustella kasvattajien kanssa.

Susanna Särkelä Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Ilmaisun monet muodot

Hinnat

Kalajoen Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.