1. Päiväkodit
 2. Iisalmi
 3. Touhula Kangaslampi

Touhula Kangaslampi, Iisalmi

Piia Kärkkäinen Päiväkodin johtaja

Touhula Kangaslampi on hirsirakenteinen päiväkoti, joka aloitti toimintansa elokuussa 2018. Päiväkotimme tarjoaa varhaiskasvatuksen lisäksi myös esiopetusta.

Päiväkotimme on liikuntapainotteinen. Päiväkodissamme lapsilla on lupa liikkua sisällä ja ulkona. Liikunta yhdistyy luontevaksi osaksi arjen toimintoja ja eri sisältöalueita. Käytämme päivittäin päiväkodin nykyaikaisia ja monipuolisia liikuntatiloja ja -välineitä.

Päiväkotimme piha-alue innostaa lapsia liikkumaan ja tukee monipuolisesti lasten motoristen taitojen kehitystä. Sieltä löytyy mm. keinonurmikenttä pihapelejä varten. Ympärillämme oleva ”liikuntakampus” (nurmikentät, metsäpolut, pururadat, pulkkamäet, hiihto- ja luistelupaikat) kutsuu meitä monipuolisen liikunnan pariin eri vuodenaikoina.

Voit seurata päiväkotimme touhuja myös Facebookissa.

Vanhempien palautteita päiväkodista

”Lapsiemme päiväkoti-taival alkoi kivasti, kovasta jännityksestä huolimatta. Meidät otettiin ystävällisesti vastaan ja tuli tunne että tultiin kuulluiksi. Heti alkuun tuli luottamus, että lapset voi turvallisin mielin jättää hoitoon.”

”Päiväkodin toiminta on ollut meidän mielestä hyvin aktiivista ja monipuolista, kiitos turvallisista päivistä lastemme kanssa!”

Tervetuloa tutustumaan!

Touhula Kangaslampi

Liikunta
Ma–pe 6.30–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Piia Kärkkäinen Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin.

Tietoa asiakasmaksuista

Päivähoitomaksu määräytyy perheen bruttotulojen perusteella, ja kokopäivähoidossa olevan lapsen hoitomaksu on enintään 290 €/kk. Lisätietoja saat päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk
  Kokopäivähoito 12 pv / kk

 • Osapäivähoito
 • Sisaralennus

  50 % ensimmäisen lapsen maksusta, kullakin seuraavalla lapsella 20 % nuorimman lapsen maksusta

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissa on käytössä Iisalmen kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä päivähoitomaksu. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Iisalmen kaupungin varhaiskasvatuspalveluihin.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.

Päiväkodin kumppaniyhteistyö

Touhulassa kumppanitoiminnan ytimessä ovat oppimisen ilo, halu tehdä hyvää, sekä perheiden arjen helpottaminen. Touhula-päiväkodit tekevät yhteistyötä useiden kumppanien kanssa.