1. Päiväkodit
 2. Iisalmi
 3. Touhula Kangaslampi

Touhula Kangaslampi, Iisalmi

Virpi Rissanen Päiväkodin johtaja

Touhula Kangaslampi on hirsirakenteinen päiväkoti, joka aloitti toimintansa elokuussa 2018. Päiväkotimme tarjoaa varhaiskasvatuksen lisäksi myös esiopetusta.

Päiväkotimme on liikuntapainotteinen. Päiväkodissamme lapsilla on lupa liikkua sisällä ja ulkona. Liikunta yhdistyy luontevaksi osaksi arjen toimintoja ja eri sisältöalueita. Käytämme päivittäin päiväkodin nykyaikaisia ja monipuolisia liikuntatiloja ja -välineitä.

Päiväkotimme piha-alue innostaa lapsia liikkumaan ja tukee monipuolisesti lasten motoristen taitojen kehitystä. Sieltä löytyy mm. keinonurmikenttä pihapelejä varten. Ympärillämme oleva ”liikuntakampus” (nurmikentät, metsäpolut, pururadat, pulkkamäet, hiihto- ja luistelupaikat) kutsuu meitä monipuolisen liikunnan pariin eri vuodenaikoina.

Voit seurata päiväkotimme touhuja myös Facebookissa.

Vanhempien palautteita päiväkodista

”Lapsiemme päiväkoti-taival alkoi kivasti, kovasta jännityksestä huolimatta. Meidät otettiin ystävällisesti vastaan ja tuli tunne että tultiin kuulluiksi. Heti alkuun tuli luottamus, että lapset voi turvallisin mielin jättää hoitoon.”

”Päiväkodin toiminta on ollut meidän mielestä hyvin aktiivista ja monipuolista, kiitos turvallisista päivistä lastemme kanssa!”

Tervetuloa tutustumaan!

Touhula Kangaslampi

Liikunta
Ma–pe 6.30–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Virpi Rissanen Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin.

Tietoa asiakasmaksuista

Päivähoitomaksu määräytyy perheen bruttotulojen perusteella, ja kokopäivähoidossa olevan lapsen hoitomaksu on enintään 290 €/kk. Lisätietoja saat päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk
  Kokopäivähoito 12 pv / kk

 • Osapäivähoito
 • Sisaralennus

  2. lapsi 10 % ensimmäisen lapsen maksusta, seuraavista 80% ensimmäisen lapsen maksusta

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissa on käytössä Iisalmen kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä päivähoitomaksu. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Iisalmen kaupungin varhaiskasvatuspalveluihin.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.

Päiväkodin kumppaniyhteistyö

Touhulassa kumppanitoiminnan ytimessä ovat oppimisen ilo, halu tehdä hyvää, sekä perheiden arjen helpottaminen. Touhula-päiväkodit tekevät yhteistyötä useiden kumppanien kanssa.

 • Reiman sadevaate-etu

  Päiväkoti tarjoaa veloituksetta päiväkodin lasten käyttöön Reiman sadevaatteet. Kaikille löytyy päiväkodilta sopivat, toimivat sadevarusteet, joiden huollosta ja puhtaanapidosta vastaa päiväkoti.

 • ReimaGO

  ReimaGO-aktiivisuussensori on kehitetty erityisesti lapsia varten. Lapsi ei tarvitse liikkumiseen ja leikkimiseen mukaansa muuta kuin sensorin, sillä kertynyt data synkronoidaan mobiililaitteen kanssa vasta liikunnan jälkeen. Sensori herää, kun lapsi alkaa liikkua ja se tallentaa vain liikkumisen tehon ja keston.

  ReimaGO-sovelluksesta nähdään liikunnasta saadun, sensoriin kertyneen energian määrä. Energian avulla lapsi pääsee etenemään sovelluksen pelimaailmoissa hauskoja palkintoja keräten.

  ReimaGO-aktiivisuussensorit tuovat lasten liikkumiseen digitaalisen ja pelillisen puolen, ja sensori auttaa myös vanhempia seuraamaan, miten Touhula-päiväkotien liikuntalupaus toteutuu.