1. Päiväkodit
 2. Iisalmi
 3. Touhula Kangaslampi

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Päiväkodissamme lapsilla on lupa liikkua sisällä ja ulkona. Liikunta yhdistyy luontevaksi osaksi arjen toimintoja ja eri sisältöalueita.

Voit seurata päiväkotimme touhuja myös Facebookissa ja Instagramissa.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkotimme on liikuntapainotteinen. Käytämme päivittäin päiväkodin nykyaikaisia ja monipuolisia liikuntatiloja ja -välineitä.

  Päiväkotimme piha-alue innostaa lapsia liikkumaan ja tukee monipuolisesti lasten motoristen taitojen kehitystä. Sieltä löytyy mm. keinonurmikenttä pihapelejä varten. Ympärillämme oleva ”liikuntakampus” (nurmikentät, metsäpolut, pururadat, pulkkamäet, hiihto- ja luistelupaikat) kutsuu meitä monipuolisen liikunnan pariin eri vuodenaikoina.

  Tervetuloa tutustumaan!

Virpi Rissanen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe 6.30–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Iisalmen Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 0–295 euroa kuukaudessa. Asiakasmaksu on sama, kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.