1. Päiväkodit
 2. Espoo
 3. Touhula VekaraVuori

Leikkiä, retkiä ja ympäristökasvatusta

Seikkailupainotteisen päiväkotimme toiminnassa vaikuttavat vahvasti luonto- ja ympäristökasvatus. Meillä olennaista on toiminnan monipuolisuus ja lasten osallisuus arjessa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  VekaraVuoressa seikkailee kolme lapsiryhmää ja pienen päiväkotimme kaikki lapset tuntevat toisensa.

  Päiväkotimme on osa hoivakiinteistöä, joka nivoo yhteen lasten ja vanhusten palvelut. Hoivakiinteistö avaa päiväkodissamme uudenlaisia mahdollisuuksia yhdessä toimimiselle – meillä on oma mummola saman katon alla!

  Touhula VekaraVuoren tilat ovat valoisat ja suunniteltu juuri pienten lasten arkea ajatellen.

  Opimme seikkaillen, kokeillen, leikkien ja liikkuen niin luonnossa, päiväkodin alueella kuin läheisissä kaupunkiympäristöissäkin.

  Teemme retkiä viikoittain metsään, mummolaamme tai vaikkapa kirjastoon, välillä myös kauemmas esimerkiksi bussin tai metron kyydissä.

  Päiväkotimme pihasta osa on luonnontilassa olevaa metsää, joka tarjoaa erilaisia ympäristöjä leikin tueksi. Pihamme on myös aidattu ja sieltä löytyy kiipeilytelineet, keinut ja hiekkalaatikoita. Pihamme mahdollistaa monipuoliset leikit sekä pelit. Kesäaikaan auringon lämmittäessä me myös ruokailemme usein ulkona.

  Ympäristövastuun ja kestävän kehityksen edistäminen ovat myös päiväkotimme toimintaa ohjaavia arvoja, joita harjoitellaan lasten kanssa muun muassa lajittelemalla jätteitä tai miettimällä miten toimimme luonnossa sitä kunnioittaen.

  Vastuullisuutta on myös arjessa yhdessä toimiminen. Miten osaamme toimia niin, ettei oma toimintamme aiheuta harmia toiselle ja kuinka hauskaa onkaan jakaa yhteinen ilo! Päiväkodissamme on niin lapsia kuin kasvattajiakin monenlaisista kulttuureista ja tämä moninaisuus on rakennettu tukemaan koko yhteisön hyvinvointia.

Elisa Rauas Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 7–17

 • Teema

  Seikkailu löytyy jokaisesta hetkestä

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Espoon Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.