1. Päiväkodit
 2. Espoo
 3. Touhula Fallåker

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Päiväkodissamme on päivittäin ohjattuja liikuntahetkiä. Nämä liikuntahetket sisältävät esimerkiksi tasapainoilua, kiipeilyä sekä tutustumista erilaisiin välinejumppaharjoituksiin.

Voit tutustua päiväkotimme toimintaan myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Touhula Fallåkerin tilat ovat avarat, modernit, samalla kodinomaiset ja liikkumaan innostavat. Päiväkodin piha on iso ja monipuolinen leikki- ja oppimisympäristö. Päiväkodin ympäriltä avautuu peltomaisemat ja hyvät ulkoilureitit.

  Meillä harrastetaan paljon joogailua, voimailua, pehmopalikka jumppaa, venyttelyä sekä pelataan paljon sisä- ja ulkopelejä. Sähly ja futis ovat lastemme suosikkipallopelejä!

  Retkeilemme lähiympäristössä säännöllisesti ja luonto onkin yksi vahva toimintaympäristömme. Lähistöllämme on Talomuseo Glims, jossa pääsee kesällä ihastelemaan kotieläimiä. Talvisin yksi mieluisista retkikohteistamme on Kirkkojärven jää. Meillä on myös paljon ahkeria leipojia niin kasvattajissa, kuin myös lapsissa.

  Arjen oppimisen ja oivaltamisen ilo näkyy meillä leikeissä ja toimintaympäristöjen muokkaamisessa. Kuuntelemme ja toteutamme lasten mielenkiinnon kohteita. Meillä harjoitellaan myös ahkerasti tunnetaitoja kaverikerhon ja tunnemetsäseikkailun kautta sekä huomaamme hyvää -arjen pedagogiikassamme.

  Meillä kohdataan lapset sekä aikuiset arvostavasti, mikä näkyy viihtyvyydessä. Päiväkodissamme vallitsee hyvä työilmapiiri ja kasvattajamme tukevat arjessa toisiaan, meillä on hyvä olla töissä.

  Perheiden kanssa tärkein yhteistyömuoto on päivittäiset kohtaamiset tuonti- ja hakutilanteissa. Kohtaamme kiireettömästi ja kerromme monipuolisesti päivän touhuista vanhemmille. Meillä on käytössä TouGo-sovellus, jonka kautta voimme lähettää vanhemmille viestejä, tiedotteita, tapahtumailmoituksia ja kuvia. Myös vanhemmat voivat olla TouGon kautta yhteydessä ryhmään ja kasvattajiin sekä päiväkodin johtajaan. Kerran kuussa järjestämme perheille suunnattuja tapahtumia.

Emmi Vesala Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Espoon Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.