Takaisin postauksiin

Touhula palkitsi vuoden 2022 onnistujia

Touhula järjesti 15.6.2022 yhteisen koulutuspäivän Tampereella, joka kokosi yhteen päiväkodin johtajat, tukipalvelut sekä Touhulan johdon. Koulutuspäivä oli odotettu, sillä koronan vuoksi edellisestä yhteisestä kokoontumisesta oli ehtinyt kulua jo kolme vuotta.

Päivä oli merkittävä Touhulalle myös yhtiönä. Päivän aikana julkistettiin tieto Touhula-päiväkodeille myönnetystä Avainlippu-tunnuksesta, ja lisäksi koulutuspäiväosuuden jälkeen pidettiin ensimmäinen uuden omistajakaartin yhtiökokous. Keväällä tehdyn omistuspohjan muutoksen myötä Touhulalla on nyt 100 henkilöstöomistajaa. Yhtiökokouksessa julkistettiin myös Touhulan uusi hallitus, johon henkilöstö sai äänestää omat edustajansa. Henkilöstön edustajina Touhulan hallitukseen nimettiin yhtiökokouksessa varhaiskasvatuksen lastenhoitaja Pipsa Manninen Touhula Tikasmäestä, Espoosta sekä Business Controller Tuomas Yli-Jaskari. Onnea Pipsalle ja Tuomakselle hallituspaikoista!

Organisaatiopsykologi Pekka Järvinen

Mm. organisaatiopsykologi Pekka Järvinen piti esityksen Touhulan koulutuspäivässä

Koulutuspäivän yhteydessä pidettiin palkintogaala, jossa palkittiin vuoden 2022 onnistujia. Palkintoja jaettiin yhteensä viidessä kategoriassa ja tunnustusta annettiin niin päiväkodeille, päiväkodin johtajille kuin tukipalvelujen henkilöstölle.

 

Vuoden onnistuja:
Etelä-Suomi – Touhula Horisontti, Porvoo, päiväkodin johtaja Oona Sihvonen
Itä-Suomi – Touhula Vekkuli, Kotka, päiväkodin johtaja Riitta Talili
Länsi-Suomi – Touhula Hermion, Tampere, päiväkodin johtaja Noora Grönholm
Pohjois-Suomi – Touhula TähtiVekara, Oulu, päiväkodin johtaja Kaisa Nissi

Vuoden onnistujaksi valittiin jokaiselta alueelta päiväkoti, jossa on korkea asiakastyytyväisyys ja hyvä kannattavuus.

 

Vuoden työyhteisö: Touhula Veromies, Vantaa, päiväkodin johtaja Erika Sarka-Vuorinen

Touhula Veromiehen työyhteisöä kehutaan hyvin toimivaksi. Henkilöstötyytyväisyys on kehittynyt erinomaisesti, jossa myös päiväkodin johtajalla on ollut merkittävä rooli. Päiväkodin henkilöstön vaihtuvuus on maltillista ja työkykyä arvioidaan hyväksi.

 

Seuraavissa kategorioissa palkintojen saajat valittiin päiväkodin johtajien ja tukipalveluiden kesken toteutetulla äänestyksellä.

Vuoden mahdollistaja: Vuoden mahdollistaja -palkinto jaettiin tasaäänin tietohallintopäällikkö Heidi Piekkarille sekä Business Controller Tuomas Yli-Jaskarille.

Vuoden mahdollistajaksi äänestettiin Touhulan tukipalveluiden henkilö, jonka tuki on ollut erityisen tärkeää. Mahdollistajan asenne on aina kohdallaan ja hänen kanssaan on helppoa tehdä yhteistyötä. Heidi on aina valmis auttamaan ja hän on todella positiivinen kollega. Hän hoitaa järjestelmissä ilmenevien haasteiden ratkaisuja aina ystävällisesti ja nopeasti. Tuomas on omalla aktiivisella työllään tuonut ammattiosaamistaan lähemmäksi päiväkodin johtajia. Hänellä on erinomainen kyky avata liiketoimintaan ja kannattavuuteen liittyviä tunnuslukuja ymmärrettävästi ja ennen kaikkea innostavasti.

 

Vuoden kehittäjä: Asiakkuuspäällikkö Ira Häggström

Vuoden kehittäjänä äänestettiin henkilöä, joka on viimeisen vuoden aikana tuonut jotain uutta Touhulan toimintaan. Ira on mukava kollega, jonka kanssa on aina ilo tehdä töitä.
Hän on ansiokkaasti kehittänyt ja tukenut päiväkotien täyttöä, asiakashinnoittelua sekä arjen kohtaamisia eteenpäin.

 

Vuoden liideri: Enni Tammela, Touhula Hiirulaisenkuja, Oulu

Vuoden liideriksi äänestettiin päiväkodin johtajaa, jolla on työ kaikin puolin vahvasti hallussa. Tämä henkilö on hyvä kollega, joka osaa ja haluaa auttaa myös muita. Ennillä on vahvaa osaamista päiväkodin johtajan työn jokaisella eri osa-alueella. Hän näkee Touhulan kokonaisuutena ja ymmärtää, miten pienillä valinnoilla päiväkodin arjessa tehdään isoja asioita koko yrityksen kannalta. Ennin päiväkodista huokuu myös ulospäin hyvä yhteishenki.

 

Suuret onnittelut kaikille palkituille!

Samankaltaisia postauksia