Takaisin postauksiin

Touhula Kettukallion toiminta lakkautetaan

Aloitimme Kajaanin Touhula Kettukalliota koskevat yt-neuvottelut 23.11.2020. Neuvottelujen piirissä oli Touhula Kettukallion koko henkilöstö.

Neuvottelut päättyivät tällä viikolla. Neuvottelujen lopputuloksena Touhulan toiminta Kettukallion päiväkodissa ja sen väistötiloissa päättyy 18.12.2020.

”Olemme syvästi pahoillamme, että joudumme lopettamaan toimintamme Kajaanissa. Tiloissa ilmenneiden laajojen ongelmien jälkeen ei edellytyksiä toiminnalle enää ollut. Lisäksi moni asiakasperhe on vanhoista tiloista pois siirtymisen jälkeen vaihtanut päiväkotia”, toteaa aluejohtaja Helena Ohtonen.

Touhula on tiedottanut asiasta keskiviikkona 9.12. sekä työntekijöitä että asiakasperheitä. Touhula pyrkii tarjoamaan töitä mahdollisimman monelle työntekijälle jäljelle jäävistä Touhula-päiväkodeista.

Neuvottelujen syynä olivat Touhula Kettukallion tiloissa ilmenneet laajat sisäilmaongelmat. Jatkotutkimuksessa selvitettiin tarvittavia jatkotoimenpiteitä ja ne osoittautuivat niin mittaviksi, ettei edellytyksiä toiminnan jatkamiselle samassa kiinteistössä ollut.

Lisätietoja:

Aluejohtaja Helena Ohtonen, p. 050 517 0757 / helena.ohtonen@touhula.fi

Viestintäjohtaja Ossi Ahto, p. 0400 833 883 / ossi.ahto@touhula.fi

Samankaltaisia postauksia