Takaisin postauksiin

Touhula avaa uuden päiväkodin Tampereen Härmälänrantaan

Touhula avaa uuden päiväkodin Tampereen Härmälänrantaan, entisen Valtion lentokonetehtaan pääkonttorin tiloihin. Uusi päiväkoti, Touhula Lennokki, aloittaa toimintansa 1.8.2023 osoitteessa Sisunaukio 1.

− Tampereella on kova pula varhaiskasvatuspaikoista. Olemme iloisia, että pystymme tarjoamaan apua tähän haastavaan tilanteeseen. Hoivatilojen rakennuttama Sisunaukion palvelukortteli tarjoaa äärimmäisen hienot puitteet uudelle päiväkodille, Touhulan toimitusjohtaja Sari Saari sanoo.

Tampereen keskustan lähellä sijaitseva Härmälänranta on viime vuosina kehittynyt viihtyisäksi alueeksi lapsiperheille. Luonnon ympäröimän asuinalueen keskusta on Sisunaukio, jossa Valtion lentokonetehtaan pääkonttorikin aikoinaan sijaitsi.

Vastaremontoidut päiväkodin tilat ovat modernit, valoisat ja avarat. Remontin yhteydessä päiväkodille on rakennettu myös tilava leikkipiha, ja päiväkodin lähiympäristössä on erinomaiset puitteet retkeilyyn. Touhula Lennokkiin mahtuu neljä lapsiryhmää ja noin 70 lasta ryhmien ikärakenteesta riippuen.

Haku päiväkotiin on jo käynnissä. Tutustu Touhula Lennokin nettisivuihin ja varmista lapsellesi paikka päiväkodista elokuulle!

Touhula Lennokki leikkipiha
Touhula Lennokki avautuu Sisunaukion palvelukortteliin

Laadukasta yhteistyötä Tampereen kaupungin kanssa

Touhula Lennokin myötä alueelle avautuu myös uusia työpaikkoja, sillä Touhula rekrytoi päiväkotiin varhaiskasvatuksen opettajia, lastenhoitajia sekä päiväkotiapulaisen. Avoimet työpaikat julkaistaan osoitteessa www.touhula.fi/tyopaikat.

Touhula on viime vuosina joutunut sulkemaan päiväkoteja kunnissa, joissa palvelusetelin arvo ei ole mahdollistanut laadukasta varhaiskasvatusta.

− Olemme olleet vuoden ajan sataprosenttisesti kotimainen yhtiö, jonka osakkaina on lähes sata Touhulan työntekijää. Kotimaisessa omistuksessa olemme onnistuneet vakauttamaan Touhulan tilanteen niin, että meillä on mahdollisuus avata uusia päiväkoteja kaupungeissa, joissa yhteistyö sujuu. Olemme myös kiitollisia Hoivatiloille, sillä juuri he tarjosivat meille mahdollisuutta uuden päiväkodin avaamiseen kaupungissa, Sari Saari sanoo

Touhula-päiväkodit on henkilöstönsä omistama päiväkotiperhe, jolla on 115 päiväkotia 42 eri kunnassa. Touhula-päiväkodeille on myönnetty Avainlippu-tunnus osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Tampereella toimii entuudestaan kuusi Touhula-päiväkotia.

Touhula Lennokki
Sisunaukio 1
33900 Tampere

Lisätietoja:
Touhulan toimitusjohtaja Sari Saari, puh. 040 566 5236 / sari.saari@touhula.fi
Palvelupäällikkö Satu Kaukonen, puh. 044 758 5505 / satu.kaukonen@touhula.fi

Samankaltaisia postauksia