Henkilökunnasta huokuu työnilo ja ammattitaito

  • Anne
    Elsan ja Samun äiti, Touhula Vekaravaara

Miksi valitsitte juuri tämän päiväkodin lapsellenne?

Ensisijaisesti hyvän sijainnin perusteella, sillä päiväkoti on kodin lähellä. Olimme myös kuulleet paljon hyvää päiväkodin kodinomaisuudesta.

Mikä on parasta juuri teidän päiväkodissanne?

Kodinomaisuus, maltilliset ryhmäkoot, ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä henkilökunta. Kiva kun päiväkoti tarjoaa monipuolista tekemistä ja opittavaa lapsille.

Touhulan liikkuva arki on sopinut perheellemme hyvin ja lapset ovat löytäneet uusia taitoja ja ilon aiheita. Kaikkein tärkeintä tekijää päiväkodissa viihtymisessä on aika vaikea kuvailla, mutta kyse on jokapäiväisestä iloisesta, rauhallisesta ja turvallisesta tunnelmasta.

Mitä mieltä olette henkilökunnasta?

Henkilökunnasta näkee, että he nauttivat työstään. Jokaisen päivän vastaanotto on ollut yhtä lämmin. Henkilökunnasta huokuu työnilo ja ammattitaito.

Mistä lapsesi tykkäävät päiväkodissaan?

Lapset tykkäävät päiväkodin vaihtuvista puuhista, erikoispäivistä kuten lelu-, leipomis- ja retkipäivistä. Kysyttäessä mistä lapset itse pitävät, vastaus on leikkiminen, pelaaminen ja jumppa eli tavalliset asiat sekä jokapäiväinen kodinomainen oleminen.

Mikä on paras muisto päiväkodista tähän mennessä?

Joulu- ja kevätjuhlat sekä arjessa se kun näkee, että lapset viihtyvät ja ovat päiväkodissa hyvällä ja turvallisella mielellä.