1. Päiväkodit
 2. Ylöjärvi
 3. Touhula Ylöjärvi

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Päiväkotimme kaikki ryhmät retkeilevät viikoittain päiväkodin porttien ulkopuolella. Haavistolla on hyvät metsäretkipaikat ja lähiympäristö, jossa seikkailla. Otamme joskus eväätkin mukaan retkille! Päiväkodissamme toimii myös luontoryhmä, joka viettää lähes kaikki aamupäivät metsässä.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Lapsilähtöisyys on yksi toimintaa ohjaava tärkeä ohjenuoramme. Meillä suunnitellaan ja toteutetaan erilaisia toimintoja, jotka lähtevät lasten toiveista, ideoista ja tarpeista. Jokainen päivä on mahdollisuus oppia uutta ja innostamme lapsia tutkimaan ja kokeilemaan! Jokainen kasvattaja on sitoutunut kannustamaan lapsia liikkumaan ja toimimaan esimerkkinä itse.

  Päiväkodissamme on oma sali, jonka jokainen ryhmä saa käyttöönsä kerran viikossa. Vastamaalatut seinät ovat tuoneet meille tuoreen ilmeen jokaiseen ryhmätilaan, ja kasvattajat muokkaavat yhdessä lasten kanssa oppimisympäristöjä säännöllisesti. Monipuoliset pienryhmätilat mahdollistavat monenlaisen toiminnan.

  Lähiympäristössä on useita eri metsäpaikkoja, joissa retkeillä ja harrastaa luontoliikuntaa. Jäähallille on kävelymatka ja hiihtolatu on saatu tehtyä viereiselle hiekkakentälle aina talvisin. Hiekkakentällä on vietetty jo useat olympialaiset ja viikoittain lapset käyvät siellä ohjatusti liikkumassa.

  Touhula Ylöjärvellä jokainen ryhmä lähettää perheille viikkokirjeet, joissa kerrotaan lyhyesti viikon menneet puuhat ja alustava suunnitelma seuraavalle viikolle. Vanhempainilta järjestetään aina toimintakauden alussa. Joulukuussa ja toukokuussa on perheille suunnattu yhteinen tapahtuma. Päivittäiset kuulumisien vaihdot tehdään kattavasti ja lähetämme kuvia TouGo-sovelluksen kautta viikoittain.

Rosanna Heinonen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Ylöjärven Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.