1. Päiväkodit
 2. Ylöjärvi
 3. Touhula VekaraMetsä

Leikkiä, retkiä ja luontokasvatusta

Seikkailukasvatuksen lisäksi toiminnassamme painottuvat liikunta- ja luontokasvatus. Päiväkodissamme ulkoillaan säällä kuin säällä ja retkeily kuuluu jokaisen ryhmän viikko-ohjelmaan.

 

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Huomioimme toiminnan suunnittelussa lasten yksilölliset tarpeet ja kunnioitamme perheitä sekä heidän toiveitaan. Meillä on monikulttuurinen päiväkoti, jossa jokainen lapsi ja työntekijä saa olla sellainen kuin on.

  Järjestämme päiväkodissa paljon erilaisia teemajuhlia pariryhmittäin tai koko talon kanssa yhteisesti. Meillä ryhmien välinen yhteistyö ja avunanto toimii.

  Touhula VekaraMetsä sijaitsee ihanassa ympäristössä, jota hyödynnetään paljon! Päiväkodin vieressä on kenttä, joka mahdollistaa talvella hiihtoharjoittelun matalalla kynnyksellä sekä tarjoaa kesällä mahdollisuuksia muun muassa erilaisten pallopelien harjoitteluun. Lähistöllä on myös hienoja retkipaikkoja niin metsäretkille kuin leikkipuistoissa leikkimiseenkin.

  VekaraMetsä on melko pieni päiväkoti, sillä meillä on neljä ryhmää. Meiltä löytyy kaksi isoa salia, joissa on monipuolisten liikuntavälineiden lisäksi kiinteät kiipeilyseinät, renkaat sekä köydet. Nämä ovat lapsille mieluisia ja mahdollistavat kiipeilyleikit myös sisätiloissa.

  Pidämme vanhempiin yhteyttä TouGo-sovelluksen avulla ja infoamme perheitä kuvin toiminnasta. Sovelluksen avulla tieto kulkee helposti ja nopeasti kodin ja päiväkodin välillä. Päivittäiset kuulumiset vaihdamme huoltajien kanssa aina iltapäivisin hakuhetkellä.

Kaisa Clewer-Taskinen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Seikkailu löytyy jokaisesta hetkestä

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Ylöjärven Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.