1. Päiväkodit
 2. Ylivieska
 3. Touhula Villiina

Leikkiä, retkiä ja ympäristökasvatusta

Touhula Villiinassa toteutetaan Suomen Ladun Metsämörri ja Luonnossa Kotonaan -toimintaa, joten ulkoilemme ympäri vuoden säällä kuin säällä, sekä retkeilemme viikoittain esimerkiksi metsään ja lähialueen puistoihinkin.

Voit tutustua päiväkotimme toimintaan myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Omakotitalossa toimiva päiväkotimme tarjoaa kodinomaisen ja turvallisen ympäristön lapsille leikkiin, lepoon sekä kodin askareisiin. Panostamme terveellisiin elämäntapoihin ja luonnonmukaisuuteen. Tutkimme, ihmettelemme ja oivallemme asioita arjen tilanteissa, mutta myös monipuolisen pedagogisen toiminnan kautta.

  Yksi tärkeä arvomme on rauhallisuus ja kiireettömyys, ja lapselle annetaan aikaa, välittämistä ja syliä. Päiväkotimme kasvattajat ottavat jokaisen lapsen ja perheet yksilöllisesti ja lämpimästi huomioon.

  Päiväkodin omalla, isolla pihalla lapsilla on runsaasti tilaa omaehtoiseen leikkiin ja lisäksi lähiympäristömme tarjoaa hyvät mahdollisuudet liikkumiselle. Retkeilemme viikoittain Toivonpuiston alueella sijaitseviin metsiin ja puistoihin. Aivan päiväkodin aidan toisella puolella on yleisurheilukenttä sekä uimahalli liikuntasaleineen, joita hyödynnämme myös toiminnassamme. Käymme lasten kanssa myös kierrättämässä päiväkodin läheltä löytyvällä kierrätyspisteellä.

  Keskustelu vanhempien ja päiväkodin välillä on avointa ja luottamuksellista. Päivän touhuista, iloista ja suruista kerrotaan kattavasti. Lähetämme TouGo-sovelluksen kautta viikkokirjeen, jossa kerrotaan koosteena kuluneen viikon tärkeimmät tapahtumat, sekä tulevan viikon ohjelmaa. Joka kuukauden viimeinen perjantai järjestämme vaihtelevasti joko aamu- tai iltapäiväkahvit.

  Vanhempien palautteita päiväkodista

  ”Päiväkodissa huolehditaan ihanasti lapsen tarpeista ja kodin kanssa yhdessä mietitään ratkaisuja arjen haasteisiin. Arvostan todella.”

   

Terhi Salmi-Keskinen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Elämyksellistä ympäristökasvatusta

Hinnat

Ylivieskan Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.