1. Päiväkodit
 2. Ylivieska
 3. Touhula Helmiina

Retkeilyä, musiikkia ja kädentaitoja

Päiväkotimme arki on monipuolista ja lapsilähtöistä. Liikumme paljon luonnossa ja päiväkodin lähiympäristössä. Viikoittain toiminnassamme on myös musiikkia, liikuntaa, kädentaitoja ja retkeilyä.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa.

 • Lue lisää päiväkodista

  Tärkeitä arvojamme ovat kiireettömyys ja rauhallisuus. Otamme jokaisen lapsen huomioon omana erityisenä yksilönään. Lapselle annetaan aikaa, syliä ja välittämistä.

  Toteutamme ryhmissä pienryhmätoimintaa, jolloin lapsen yksilölliset tarpeet tulevat paremmin huomioitua toiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa. Pohdimme yhdessä ja annamme lapsille omaa oivaltamisen iloa. Ideoita toimintaan otamme lapsilta, ja iloitsemme pienistä onnistumisista yhdessä.

  Retkeilemme säällä kuin säällä viikoittain, kävellen lähiluonnossa ja metsissä. Kierrätämme päiväkodin jätteet yhdessä lasten kanssa. Retkipaikkojamme ovat pihan perällä oleva koivikko, lähimetsä sekä hieman pidemmän kävelymatkan päässä oleva isometsä. Lisäksi käymme kesäisin kiipeilypuistossa, joka sijaitsee lähellä päiväkotiamme.

  Keskusteluyhteys vanhempien kanssa on avointa ja luottamuksellista. Käytössämme on myös TouGo-sovellus. Kasvattajilla on päivälistoissa tarkat tiedot jokaisen lapsen päivästä. Näin huolehdimme, että tieto kulkee myös vanhemmille. Kerran kuussa järjestämme vanhempainsumpit, jolloin vaihdamme yhdessä ajatuksia.

Terhi Salmi-Keskinen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Elämyksellistä ympäristökasvatusta

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Ylivieskan Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.