1. Päiväkodit
 2. Varkaus
 3. Touhula Taikapolku

Touhula Taikapolku, Varkaus

Sanna Pienmunne Päiväkodin johtaja

Touhula Taikapolku on liikunta- ja luontoteemainen päiväkoti Kaura-aholla, päiväkoti Touhula Aarrearkun naapurissa.

Liikumme lasten kanssa päivittäin sisällä, ulkona ja päiväkodin lähiympäristössä. Ulkoilemme kaksi kertaa päivässä, säällä kuin säällä ja päiväkodin pihalla ulkoilun lisäksi teemme lasten kanssa retkiä lähimetsiin, leikkipuistoihin ja urheilukentille – siihen Repokankaan ympäristö tarjoaa loistavat mahdollisuudet!

Esimerkiksi talvisin kaikki ryhmät pienemmistä suurimpiin luistelevat, hiihtävät ja lumikenkäilevät. Lisäksi teemme aktiivisesti yhteistyötä paikallisten urheiluseurojen kanssa.

Työntekijämme innostavat lapsia liikkumaan oman asenteen ja esimerkin kautta. Parilta kasvattajaltamme löytyy myös lasten liikunnanohjauksen perustutkinto.

Päiväkodin uudet, vuonna 2017 valmistuneet tilat on suunniteltu päiväkotikäyttöön. Tilat muokkaantuvat toiminnan tarpeiden mukaan.

 

Vanhempien palautteita päiväkodista

”Hyvä työilmapiiri heijastuu myös ulospäin. Ja se jos mikä on iso plussa. Jokin on onnistunut, kun lapsi ei malttaisi lähteä kotia.”

”Lapsella paljon monipuolista tekemistä ja mukavia retkiä lähiympäristössä ja välillä kauempanakin. Näitä lapset innolla odottavat.”

”Todella siisti päiväkoti ja kaikki järjestyksessä.”

Trustmary Reviews

Tutustu myös toiseen Touhulan päiväkotiin Varkaudessa.

Touhula Taikapolku

Luonto, Liikunta
Ma–pe klo 6.30–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Sanna Pienmunne Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Varkauden kaupungin myöntämästä palvelurahan omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve. Päiväkotimme asiakasmaksut (per kk) ovat enimmillään

Yli 147 h / kk: 289 €
127–147 h / kk: 260 €
106–126 h / kk: 231 €
85–105 h / kk: 202 €
0–84 h / kk: 173 €

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Yli 147 h / kk
  127–147 h / kk
  106–126 h / kk
  85–105 h / kk
  0–84 h / kk

 • Sisaralennus

  50 % toisesta lapsesta, jonka jälkeen muista lapsista 20 % nuorimman lapsen kokopäivähoidon maksusta

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Varkauden kaupungin palveluraha ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Varkauden kaupungin sivistystoimistoon.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.

Päiväkodin kumppaniyhteistyö

Touhulassa kumppanitoiminnan ytimessä ovat oppimisen ilo, halu tehdä hyvää, sekä perheiden arjen helpottaminen. Touhula-päiväkodit tekevät yhteistyötä useiden kumppanien kanssa.