1. Päiväkodit
 2. Varkaus
 3. Touhula Taikapolku

Leikkiä, liikuntaa ja luontokasvatusta

Meidän päiväkodissamme jokainen lapsi saa olla omanlaisensa aarre ja hänet kohdataan juuri sellaisena kuin hän on. Siinä missä toinen lapsi tarvitsee syliä ja aikaa, ymmärrämme hyvin toisen lapsen tarvitsevan enemmän vauhtia ja tilaa.

Voit tutustua päiväkotimme toimintaan myös Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkodissamme touhuilee Temmeltäjät, Touhukkaat, Temppuilijat ja Taiturit. Päiväkotimme naapurissa samalla tontilla toimii toinen yksikkömme Touhula Aarrearkku

  Meillä on aikaa pysähtyä tutkimaan ja miettimään, miksi taivaalle syntyy jälki, kun lentokone lentää tai miten yksi hyppy ei saa sydäntä pomppimaan rinnassa samoin kuin kymmenen hyppyä.

  Päiväkodissamme on panostettu leikkiympäristöjen viihtyvyyteen. Eri huoneista löytyy mm. lego-, koti-, rooli- ja eläinleikkipaikat, jotka houkuttelevat lapsia leikkeihin. Päiväkodistamme löytyy liikuntasali, joka on kaikkien ryhmien käytössä. Tilojen monipuolinen käyttö yli ryhmärajojen lisää yhteistyötä sekä tukee pienryhmätyöskentelyä.

  Ruokailuhetket ovat meillä tärkeitä oppimishetkiä. Harjoittelemme ruokailutapoja ja vahvistamme myönteistä ja tasapainoista suhtautumista ruokaan lapsen omaan tahtiin. Ohjaamme lapsia myönteisesti kannustaen omatoimisuuteen, ja rohkaisemme monipuoliseen/terveelliseen ruokailuun sekä uusien makujen maailmaan. Kiireettömät ruokailuhetket toteutetaan pienryhmittäin, joissa on aikaa yhdessäololle ja keskustelulle.

  Jokainen ryhmämme retkeilee viikoittain päiväkodin lähiympäristössä. Retkillä hyödynnämme urheilukenttiä, puistoja ja lähimetsiä. Metsät tarjoavat lapsille mieluisan ja mielenkiintoisen leikki- ja oppimisympäristön. Talvisin lähiympäristö tarjoaa oivat mahdollisuudet hiihtoon, luisteluun sekä lumikenkäilyyn. Hyödynnämme retkillä myös paikallisliikennettä, jolloin retkikohteina voi olla esimerkiksi kirjasto, museo tai vaikkapa makkaranpaistoretki Koskipuiston maisemiin. Kuuntelemme lasten toiveita retkikohteista.

  Kuulumisten vaihtaminen päiväkodin ja vanhempien välillä on päivittäistä. Lähetämme TouGo-sovelluksen kautta perheille viikoittain kuvia toiminnastamme sekä viikkokirjeen, jossa kerrotaan menneen viikon touhuista sekä tulevan viikon ohjelmaa.

Sanna Pienmunne Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Elämyksellistä ympäristökasvatusta

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Varkauden Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 0–295 euroa kuukaudessa. Asiakasmaksu on sama, kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.