1. Päiväkodit
 2. Varkaus
 3. Touhula Aarrearkku

Retkiä, liikuntaa ja musiikkia

Päiväkodissamme jokainen lapsiryhmä retkeilee viikoittain päiväkodin lähiympäristössä. Retkeily onkin monen lapsen viikon kohokohta. Voimme mennä yhdessä laulamaan ja soittamaan metsämuskariin, kiikkumaan puistoon tai liikkumaan urheilukentälle.

Voit tutustua päiväkotimme toimintaan myös Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 

 

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkodissamme touhuilee Kultahiput, Safiirit, Rubiinit ja Timantit.

  Kohtaamme päiväkodissamme jokaisen arvostavasti, ja otamme kaikki perheet ilolla vastaan. Suunnittelemme toimintaa lapsilähtöisesti. Kuuntelemme lasten sekä vanhempien toiveita ja huomioimme ne arjessamme. Innostumme ja onnistumme lasten kanssa yhdessä!

  Päiväkodin lähiympäristö tarjoaa ihanteelliset puitteet retkeilyyn ja liikuntaan. Talvisin kaikki lapset pääsevät hiihtämään, luistelemaan ja lumikenkäilemään. Leikki- ja oppimisympäristönä metsä on luonteva leikkipaikka, joka mahdollistaa leikkien jatkumisen, luontoliikunnan ja oppimisen.

  Päiväkotiemme sisätilat mahdollistavat hyvin leikkiympäristöjen muokkaamisen ja rakentamisen. Lapsiryhmillämme ei ole omia nimettyjä ryhmätiloja, vaan käytämme tiloja suunnitellusti toiminnan mukaan. Päiväkodistamme löytyy myös liikuntasali, joka on kaikkien ryhmien käytössä viikoittain.

  Tiedonkulku päiväkodin ja vanhempien välillä on päivittäistä. Lähetämme TouGo-sovelluksen kautta perheille kuvia toiminnastamme viikoittain sekä viikkokirjeen, jossa kerrotaan menneen viikon tapahtumista sekä tulevan viikon ohjelmaa.

Heli Sopanen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Elämyksellistä ympäristökasvatusta

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Varkauden Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 0–295 euroa kuukaudessa. Asiakasmaksu on sama, kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.