1. Päiväkodit
 2. Tyrnävä
 3. Touhula Murto

Leikkiä, retkiä ja ympäristökasvatusta

Päiväkodissamme painottuu ympäristökasvatus, luonnossa toimiminen ja retkeily. Ulkoilemme päivittäin runsaasti ja lisäksi kaikki lapset retkeilevät viikoittain vastuullisesti lähiympäristössä.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Touhula Murrossa toteutetaan Suomen Ladun Luonnossa kotonaan -toimintaa 4–5-vuotiaille lapsille. Kaikki päiväkodin lapset osallistuvat säännöllisesti Metsämörri -toimintaan. Lapset pääsevät mukaan myös Suomen Ladun Muumien retkeilykouluun sekä Tunteet hukassa -metsäseikkailuihin.

  Suosittuja retkikohteitamme ovat lähimetsät, pururata, lammen ranta laavuineen, läheisen Murron koulun liikunta-alueet sekä leikkipuistot. Toiminnassamme korostuu lapsilähtöisyys, leikin ja kokemusten kautta oppiminen, yhdessä uusien asioiden ihmetteleminen ja niiden äärelle pysähtyminen.

  Touhula Murrossa toimii kolme lapsiryhmää. Jokaisessa ryhmässä on hyvät jakotilat, jotka mahdollistavat pienryhmätoiminnan sekä takaavat leikkirauhan lapsille. Päiväkotimme vahvuus on pieni yhteisö, jossa kaikki oppivat tuntemaan toisensa. Meillä vallitsee avoin, välittävä ja lämmin ilmapiiri.

  Perheiden kanssa tehtävä yhteistyö on meille tärkeää. Päivittäisten keskustelujen ja kuulumisten vaihdon lisäksi pidämme huoltajiin yhteyttä TouGo-sovelluksen kautta. TouGolla voimme lähettää viestien ja tiedotteiden lisäksi myös kuvia ja videoita lasten päivästä. Viikkokirjeissä kerromme jokaisen ryhmän toteutuneesta toiminnasta sekä tulevan viikon tärkeistä asioista. Kauden alkaessa tiedotamme koko päiväkodin yhteisistä tapahtumista.

Kaarina Parkkisenniemi Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 7–17

 • Teema

  Elämyksellistä ympäristökasvatusta

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Tyrnävän Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.