1. Päiväkodit
 2. Tornio
 3. Touhula Tornio

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Liikunta on päiväkodissamme arjen toimintojemme punainen lanka. Lisäämme ripauksen liikuntaa kaikkiin osa-alueisiin. Liikkumisemme ei rajoitu isoihin tiloihin tai näyttäviin välineisiin, vaan liikuntaa voi tuoda osaksi kaikkea oppimista!

Voit tutustua päiväkotimme toimintaan myös Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Tarjoamme lapsille monipuolista toimintaa ja keskitymme innostamaan lapsia vanhempineen liikunnalliseen elämäntapaan.

  Talossamme touhuaa neljä lapsiryhmää. Toimimme pienryhmissä huomioiden lasten iän ja kehitystason.

  Retkeilemme vuodenajat huomioiden monipuolisesti erilaisissa maastoissa ja panostamme retkeilyn elämyksellisyyteen. Hyödynnämme usein lähellä sijaitsevaa jalkapallokenttää liikunnallisiin leikkeihin ja talvisin esimerkiksi hiihtoon. Kävelymatkan päässä sijaitsevat myös monipuolinen sisäliikuntatila ja jäähalli.

  Suosimme avointa tiedonkulkua vanhempien ja päiväkodin välillä. Lähetämme vanhemmille valokuvia lapsista päivän askareissa TouGo-sovelluksen kautta, jotta vanhemmat pääsevät paremmin osallisiksi lapsensa päivän kulkuun. Olemme aina valmiita kuuntelemaan, mitä vanhemmalla on kerrottavanaan ja arvostamme avointa palautetta.

Hanna Tervonen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Tornion Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 0–295 euroa kuukaudessa. Asiakasmaksu on sama, kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.