1. Päiväkodit
 2. Tornio
 3. Touhula Tornio

Touhula Tornio, Tornio

Hanna Tervonen Päiväkodin johtaja

Touhula Tornio on touhukas, liikunnallinen ja seikkailunhaluinen liikuntapäiväkoti Torpissa. Tarjoamme lapsille monipuolista toimintaa ja keskitymme innostamaan lapsia vanhempineen liikunnalliseen elämäntapaan.

Talossamme touhuaa neljä lapsiryhmää. Toimimme pienryhmissä huomioiden lasten iän ja kehitystason. Liikunta on päiväkodissamme arjen toimintojemme punainen lanka. Lisäämme ripauksen liikuntaa kaikkiin osa-alueisiin. Liikkumisemme ei rajoitu isoihin tiloihin tai näyttäviin välineisiin, vaan liikuntaa voi tuoda osaksi kaikkea oppimista!

Retkeilemme vuodenajat huomioiden monipuolisesti erilaisissa maastoissa ja panostamme retkeilyn elämyksellisyyteen. Hyödynnämme usein lähellä sijaitsevaa jalkapallokenttää liikunnallisiin leikkeihin ja talvisin esimerkiksi hiihtoon. Kävelymatkan päässä sijaitsevat myös monipuolinen sisäliikuntatila ja jäähalli.

Suosimme avointa tiedonkulkua vanhempien ja päiväkodin välillä. Lähetämme vanhemmille valokuvia lapsista päivän askareissa TouGo-sovelluksen kautta, jotta vanhemmat pääsevät paremmin osallisiksi lapsensa päivän kulkuun. Olemme aina valmiita kuuntelemaan, mitä vanhemmalla on kerrottavanaan ja arvostamme avointa palautetta.

Voit tutustua päiväkotimme toimintaan myös Instagramissa.

Touhula Tornio

Liikunta
Ma–pe klo 6.30–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Hanna Tervonen Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Tornion kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve. Päiväkotimme asiakasmaksut ovat samat kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat enimmillään

• Kokopäivähoito, yli 16 pv / kk: 295 € / kk
• Kokopäivähoito 16 pv / kk: 260 € / kk
• Kokopäivähoito 12 pv / kk: 192 € / kk

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Kokopäivähoito yli 16 pv / kk
  Kokopäivähoito 16 pv / kk
  Kokopäivähoito 12 pv / kk

 • Sisaralennus

  Kaupunki huomioi palvelusetelissä

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä Touhulan hakemus.
 2. Täytä kaupungin varhaiskasvatus- sekä palvelusetelihakemukset.
 3. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Tornion kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus (huomioidaan palvelusetelissä). Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Tornion kaupungin varhaiskasvatustoimistoon.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.

Päiväkodin kumppaniyhteistyö

Touhulassa kumppanitoiminnan ytimessä ovat oppimisen ilo, halu tehdä hyvää, sekä perheiden arjen helpottaminen. Touhula-päiväkodit tekevät yhteistyötä useiden kumppanien kanssa.