1. Päiväkodit
 2. Siilinjärvi
 3. Touhula Pyöreenlahti

Touhula Pyöreenlahti, Siilinjärvi

Matias Kauppinen Päiväkodin johtaja

Touhula Pyöreenlahti on uusi, hirsirakenteinen päiväkoti Toivalan Pyöreälahdessa. Päiväkodissa on tilaa yhteensä viidelle lapsiryhmälle.

Päiväkotimme tarjoaa kaudella 2020-2021 myös esiopetusta. Esiopetukseen päiväkodissamme voit ilmoittautua Siilinjärven kunnan sähköisellä hakemuksella 13.-21.1.2020.

Liikuntateemaisen hirsipäiväkodin avarat tilat on suunniteltu terveellisiksi ja turvallisiksi niin lapsille kuin aikuisille. Hirsi itsessään on hyvin hengittävä materiaali ja päiväkodin lattiapinnat ovat korkkia, jonka asennuksessa ei ole käytetty liimaa.

Touhulan liikuntapäiväkodissa lapsia innostetaan  liikkumaan luovasti ja monipuolisesti päivittäin. Päiväkodista löytyy muun muassa liikuntasali, jossa on kiipeilyseinä, puolapuut ja renkaat. Myös päiväkodin lähiympäristö tarjoaa hyvät puitteet ulkoilulle ja retkeilylle.

Tutustu myös toiseen Touhulan päiväkotiin Siilinjärvellä.

Touhula Pyöreenlahti

Liikunta
Ma–pe klo 6.30–17

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Matias Kauppinen Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Siilinjärven kunnan myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve. Päiväkotimme asiakasmaksut ovat samat kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk
  Kokopäivähoito 10 pv / kk

 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.