1. Päiväkodit
 2. Savonlinna
 3. Touhula Nätki

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Touhula Nätkissä ulkoillaan ja retkeillään säännöllisesti lähiympäristön metsiin sekä leikkipuistoihin. Talvisin isommat lapset kulkevat läheiselle hiihtoareenalle hiihtämään sekä lähikoulun kentälle luistelemaan.

Voit tutustua päiväkotimme toimintaan myös Facebookissa.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkodissamme toimii neljä ryhmää.

  Päiväkotimme sijaitsee osoitteessa Lotankuja 2. Meille on hyvät kulkuyhteydet, muun muassa paikallisliikenteen linja-auton pysäkki on päiväkotimme lähellä.

  Touhula Nätkissä lapset liikkuvat vähintään kaksi tuntia reipasta liikuntaa päiväkotipäivän aikana. Meillä liikuntavälineet ovat helposti saatavilla ja lapset suunnittelevat mielellään myös itse erilaisia temppuratoja liikuntasaliin.

  Suunnittelemme toimintaa ja oppimisympäristöjä lasten ikätason, kehityksen ja mielenkiinnon kohteiden pohjalta. Pyrimme huomioimaan lapsen yksilölliset toiveet ja tarpeet arjessa. Toteutamme pienryhmätoimintaa ja pariryhmätyöskentelyä. Rohkaisemme lapsia myös mukavuusalueen ulkopuolelle oppimaan ja oivaltamaan uusia asioita.

  Päiväkodissamme työskentelee ammattitaitoinen, innokas, lämmin ja idearikas henkilökunta, joka on aina valmiina kehittelemään mukavaa ja innostavaa toimintaa lapsille. Laulut raikuvat, innostavat askartelut ja muut kädentyöt valmistuvat, sadut syntyvät, matikkatehtävät ratkeavat ja lorut kehittyvät.

  Meillä kohdataan sekä lapset että aikuiset arvostavasti. Päiväkodissamme aito läsnäolo ja lasten kuunteleminen on erittäin tärkeää – näistä syntyy lapselle hyvä päiväkotipäivä!

  Vaihdamme kuulumisia perheiden kanssa joka päivä. Huomioimme yksilöllisesti jokaisen lapsen ja vanhemman tulo- ja hakutilanteissa. Kerromme lapsen päivänkulusta ja muistakin lasta koskevista asioista avoimesti ja rehellisesti niin haasteista kuin onnistumisistakin. Lisäksi lähetämme säännöllisesti viikkokirjeitä ja valokuvia TouGo-sovelluksen kautta.

Aija Kurola Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Savonlinnan Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 0–295 euroa kuukaudessa. Asiakasmaksu on sama, kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.