1. Päiväkodit
 2. Savonlinna
 3. Touhula Mertala

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Retkeilemme vastuullisesti lähiympäristössämme ja läheisissä leikkipuistoissa viikoittain. Päiväkotimme sijaitsee kahden upean metsän välissä. Metsä antaa upeat puitteet jokaisen vuodenajan havainnoimiseen ja mahdollistaa liikunnallisten taitojen harjaannuttamisen.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkodissamme toimii kuusi ryhmää.

  Päiväkodin vieressä on lampi, jonka rannalla käymme ahkerasti katselemassa eri lintujen elämää muun muassa joutsenten ja kanadanhanhien. Päiväkotimme ympärille ajetaan talvisin hiihtoladut, jonne on helppo siirtyä hiihtämään. Päiväkodin vieressä oleva bussipysäkki mahdollistaa helposti kaupunkiretkille lähdöt. Lisäksi retkeilemme esioppilaiden kanssa lähikoululle.

  Touhula Mertalan vieressä sijaitsee vanhusten palvelutalo, johon teemme vierailuja lasten kanssa mm. juhlapyhien yhteydessä. Turvalliset kävelyreitit mahdollistavat myös talon pienimpien retkeilyn vaikkapa vaunuista kurkistellen.

  Ammattitaitoinen henkilöstömme luo lapsille turvallisen, leikkiä arvostavan arjen, jossa jokainen lapsi kohdataan yksilönä tarpeineen ja toiveineen. Hyvä päiväkotipäivä syntyy arjen pienistä ja turvallisista hetkistä.

  Olemme saaneet perheiltämme kiitosta aidosta, lämpimästä, iloisella mielellä perheet vastaanottavasta käytöksestä. Asiakaslähtöisyys ja lämmin vuorovaikutus ovat asioita, joihin kiinnitämme erityistä huomioita. Työyhteisön sisällä korostamme työkaverin arvostusta ja pyrimme nostamaan jokaisen vahvuudet esille.

  Lähetämme perheille säännöllisesti viikkokirjeitä ja valokuvia TouGo-sovelluksen kautta. Kuvia tai videoita lähetämme esimerkiksi ensimmäisistä päiväkotipäivistä, laulu- ja leikkihetkistä tai vaikkapa maitohampaiden irtoamisesta.

Aija Kurola Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Savonlinnan Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 0–295 euroa kuukaudessa. Asiakasmaksu on sama, kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.