1. Päiväkodit
 2. Rauma
 3. Touhula Rauma

Touhula Rauma, Rauma

Mari Mitikka Päiväkodin johtaja

Liikuntapäiväkoti Touhula Rauma sijaitsee tunnelmallisen Syvärauman asuinalueen kupeessa, osoitteessa Tuomistonkatu 6A. Päiväkotimme lähellä sekoittuvat metsä- ja puistoalueet, joita hyödynnämme toiminnassamme monipuolisesti.

Retkeilemme lapsiryhmien kanssa viikoittain lähiluontoon ja muihin lähellä oleviin kohteisiin. Teemme retkiä muun muassa metsään, kanaalin varteen sorsia ihastelemaan ja läheiselle urheilukentälle. Käymme myös liukumäessä talvella ja järjestämme leikkimielisiä olympialaisia talviharjoitteluhallissa.

Toimimme päiväkodissamme lapsilähtöisesti ja toteutamme lasten toiveita yhdessä lasten kanssa.

Päiväkodin tilat ovat uudet ja viihtyisät. Olemme rakentaneet oppimisympäristöt niin, että ne mahdollistavat pitkäkestoisen leikin.

Yhteistyö perheiden kanssa on mutkatonta ja käytämme yhteydenpidossa aktiivisesti TouGo-sovellusta, jolla lähetämme muun muassa kuvia toiminnasta. Näin lapset ja vanhemmat voivat muistella päiväkotipäivän tapahtumia vielä kotona hoitopäivän päätyttyä.

Järjestämme myös vanhempien kahveja, aamupalabrunsseja, läheistenpäiviä ja talvi- sekä kevättapahtumia, joissa vanhemmat tapaavat kasvattajia kiireettömässä ilmapiirissä.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Touhula Rauma

Liikunta
Ma–pe klo 6.30–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Mari Mitikka Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Rauman kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve. Päiväkotimme asiakasmaksut ovat samat kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat enimmillään

• 151 h tai yli / kk: 295 € (= 100 %)
• 116–150 h / kk: 266 € (= 90 %)
• 93–115 h / kk: 221 € (= 75 %)
• 52–92 h / kk: 177 € (= 60 %)

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  151 h tai yli / kk
  116–150 h / kk
  93–115 h / kk
  52–92 h / kk

 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Rauman kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Rauman kaupungin palveluohjaukseen.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.

Päiväkodin kumppaniyhteistyö

Touhulassa kumppanitoiminnan ytimessä ovat oppimisen ilo, halu tehdä hyvää, sekä perheiden arjen helpottaminen. Touhula-päiväkodit tekevät yhteistyötä useiden kumppanien kanssa.