1. Päiväkodit
 2. Rauma
 3. Touhula Rauma

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Retkeilemme lapsiryhmien kanssa viikoittain lähiluontoon ja muihin lähellä oleviin kohteisiin. Teemme retkiä muun muassa metsään, kanaalin varteen sorsia ihastelemaan ja läheiselle urheilukentälle.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkotimme lähellä sekoittuvat metsä- ja puistoalueet, joita hyödynnämme toiminnassamme monipuolisesti. Käymme myös liukumäessä talvella ja järjestämme leikkimielisiä olympialaisia talviharjoitteluhallissa.

  Toimimme päiväkodissamme lapsilähtöisesti ja toteutamme lasten toiveita yhdessä lasten kanssa.

  Päiväkodin tilat ovat uudet ja viihtyisät. Olemme rakentaneet oppimisympäristöt niin, että ne mahdollistavat pitkäkestoisen leikin.

  Yhteistyö perheiden kanssa on mutkatonta ja käytämme yhteydenpidossa aktiivisesti TouGo-sovellusta, jolla lähetämme muun muassa kuvia toiminnasta. Näin lapset ja vanhemmat voivat muistella päiväkotipäivän tapahtumia vielä kotona hoitopäivän päätyttyä.

  Järjestämme myös vanhempien kahveja, aamupalabrunsseja, läheistenpäiviä ja talvi- sekä kevättapahtumia, joissa vanhemmat tapaavat kasvattajia kiireettömässä ilmapiirissä.

Riikka Hentilä Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Rauman Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 0–295 euroa kuukaudessa. Asiakasmaksu on sama, kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.