1. Päiväkodit
 2. Rauma
 3. Touhula Rauma

Touhula Rauma, Rauma

Mari Mitikka Päiväkodin johtaja

Liikuntapäiväkoti Touhula Rauman tilat ovat uudet ja viihtyisät. Päiväkotimme sijaitsee tunnelmallisen Syvärauman asuinalueen kupeessa, jossa sekoittuvat mukavasti metsä- ja puistoalueet.

Lasten lempipuuhia ovat sählyn pelaaminen, juokseminen, kiipeäminen ja hippaleikit ulkona. Talvella lapset tykkäävät mäenlaskusta liukureilla. Toiminnassamme painottuvat liikunnan lisäksi luonnonläheisyys ja retkeily. Retkeilemme viikoittain lähiluontoon ja muihin lähellä oleviin kohteisiin. Teemme retkiä mm. metsään, kanaalin varteen sorsia ihastelemaan ja läheiselle urheilukentälle. Käymme myös lasten kanssa yhteisissä tapahtumissa kuten Iirolandiassa sekä koko päiväkodin ystävänpäivätapahtumassa latumajalla.

Säännöllisiä tapahtumia päiväkodissamme ovat koko talon yhteiset lauluhetket sekä leikkimieliset olympialaiset talvella ja syksyllä. Päiväkodissamme toimii myös jalkapallokerho yhdessä Pallo-Iirojen kanssa. Henkilökunnallamme on mutkaton yhteistyö vanhempien kanssa. Olemme pirteä ja nuorekas, monikulttuurinen päiväkoti.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Touhula Rauma

Liikunta
Ma–pe klo 6.30–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Mari Mitikka Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Rauman kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve. Päiväkotimme asiakasmaksut ovat samat kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat enimmillään

• 151 h tai yli / kk: 295 € (= 100 %)
• 116–150 h / kk: 266 € (= 90 %)
• 93–115 h / kk: 221 € (= 75 %)
• 52–92 h / kk: 177 € (= 60 %)

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  151 h tai yli / kk
  116–150 h / kk
  93–115 h / kk
  52–92 h / kk

 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Rauman kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Rauman kaupungin palveluohjaukseen.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.

Päiväkodin kumppaniyhteistyö

Touhulassa kumppanitoiminnan ytimessä ovat oppimisen ilo, halu tehdä hyvää, sekä perheiden arjen helpottaminen. Touhula-päiväkodit tekevät yhteistyötä useiden kumppanien kanssa.

 • Rauman Fera

  Pesäpalloseura Fera on Touhula Rauman uusi urheilijakummi. Fera on raumalainen 7.4.1958 perustettu pesäpallon erikoisseura, joka on keskittynyt naisten ja tyttöjen pesäpalloon.


  Tällä hetkellä seurassa on 200 pelaajaa ja 12 joukkuetta. Naisjoukkueita on 3. Naiset pelaavat hyvällä menestyksellä superpesistä, maakunta- ja suomensarjaa.

  Junioreista vanhimmat pelaavat B-tyttöjen superpesistä. Joka ikäryhmällä on oma joukkueensa. Nuorimmat juniorit ovat syntyneet vuonna 2010. Kesän lähestyessä seura järjestää halukkaille Touhulan lapsille pesäpallokoulun ja kutsuu myös eskarit katsomaan ihan oikeaa Super-pesisottelua.

  Lisätietoja: www.fera.fi