1. Päiväkodit
 2. Pyhtää
 3. Touhula Mukava

Leikkiä, retkiä ja luontokasvatusta

Luontopäiväkotina kasvatukseemme kuuluvat retket ja lähiluonnossa tapahtuva toiminta. Vietämme ulkoilmaelämää säällä kuin säällä, ympäri vuoden.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Touhula Mukava on kodinomainen ja pieni päiväkoti. Pienessä päiväkodissa kaikki lapset ja kasvattajat ovatkin tuttuja toisilleen. Myös sisaruksilla on mahdollisuus olla yhdessä – vaikka koko päivän.

  Retkeilyssämme korostuvat leikki ja luonnossa sekä lähiympäristössä liikkuminen, kiireetön yhdessäolo ja yhdessä tekeminen. Retkeilytoimintamme arjessa näkyvät myös kestävä elämäntapa ja lapsen osallisuus. Retkeily vahvistaa ja tukee lapsen kehitystä ja taitojen oppimista laaja-alaisesti niin metsässä kuin kaupunki- ja puistoympäristössä.

  Vahvistamme lasten elämäntaitoja ja itsetuntoa innostavassa ja tasavertaisessa ryhmässä, jossa jokainen voi olla aidosti oma itsensä. Lasten arjessa tarjoamme haasteita, elämyksiä ja kokemuksia turvallisessa ympäristössä.

  Luontokasvatuksella vahvistamme lapsen minäkuvaa ja itsetuntemusta sekä opimme käsittelemään tunteita ja sanoittamaan kokemuksiamme yhdessä päiväkodin aikuisten kanssa.

  Retkillä pyrimme käymään kaksi kertaa viikossa, ja toinen näistä retkistä on aina Metsämörri-retki. Myös läheinen Muumi-leikkipuisto on kovassa käytössä aina keväästä pitkälle syksyyn. Käymme kerran viikossa jumpalla läheisen Pyroll Areenan liikuntasalissa.

  Keskustelemme haku- ja tuontitilanteissa päivittäin vanhempien kanssa. Joka päivä hakutilanteissa kerromme päivän kulun lapsi- ja ryhmäkohtaisesti. TouGon kautta lähetämme perjantaisin viikkokirjeen, jossa kerromme edellisen viikon tapahtumat sekä tulevan viikon ohjelman. Lähetämme TouGon kautta myös kuvia toiminnasta.

Sanna Jormakka Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Elämyksellistä ympäristökasvatusta

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Pyhtään Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 0–295 euroa kuukaudessa. Asiakasmaksu on sama, kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.