1. Päiväkodit
 2. Puolanka
 3. Touhula Puolanka

Touhula Puolanka, Puolanka

Tiina Holappa Päiväkodin johtaja

Touhula Puolanka on liikuntapäiväkoti Puolangan keskustan tuntumassa. Tarjoamme varhaiskasvatuksen lisäksi esiopetusta sekä iltapäivätoimintaa.

Liikuntapäiväkodin arki on ihan tavallista päiväkotiarkea, mutta kaikki päivän toiminnot tehdään astetta energisemmällä otteella. Liike on läsnä kaikissa päivän puuhissa. Niin leikeissä kuin oppimisessa sekä siirtymätilanteissa, kaikki tehdään hyppien, pomppien, ryömien tai vaikka balettitanssijan elkein: lasten oman kehitystason mukaisesti innostaen aktiiviseen elämään. Tärkeä osa liikuntapedagogiikkaa on myös kehollinen itseilmaisu sekä omien rajojen tuntemus.

Luontaiselle liikkumiselle ja leikille on aina aikaa ja tilaa, niin ulkona kuin sisällä. ​Liikuntapäiväkodeissa lapset liikkuvat vähintään kaksi tuntia päivän aikana.

Touhula Puolanka

Liikunta
Ma–pe klo 6–18

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Tiina Holappa Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Päiväkotimme on ostopalvelupäiväkoti ja varhaiskasvatus on kunnan järjestämää.

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Yli 131 h / kk
  87–130 h / kk
  0–86 h / kk

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  0–86 h / kk

 • Aamu- ja iltapäiväkerho

  Kerho yli 10 pv / kk
  Kerho 0–10 pv / kk

 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä Touhulan varhaiskasvatushakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkotimme on ostopalvelupäiväkoti ja varhaiskasvatus on kunnan järjestämää. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan kunnalle.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.