1. Päiväkodit
 2. Puolanka
 3. Touhula Puolanka

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Päiväkotimme teema on liikunta, mikä näkyy päivittäisissä touhuissamme. Pienryhmätoiminta mahdollistaa jokaisen lapsen henkilökohtaisen huomioimisen.

Voit tutustua päiväkotimme toimintaan myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Henkilökuntamme huomioi lasten aloitteet sekä suunnittelee ja toteuttaa toimintaa yhdessä lasten kanssa.

  Kohtaamme lapset, vanhemmat sekä toiset työntekijät arvostavasti. Meille on tärkeää jokaisen yksilöllinen ja myönteinen huomioiminen joka päivä. 

  Lasten kanssa tutkimme ja ihmettelemme asioita ja ilmiöitä. Kannustamme lapsia ja annamme heille aikaa uusien taitojen harjoitteluun. Iloitsemme yhdessä onnistumisista ja oppimisesta. 

  Päiväkotimme on uudisrakennus, jossa aloitimme toiminnan elokuussa 2022. Tilat ovat ajanmukaiset mahdollistaen esimerkiksi pienryhmätoiminnan. Meillä on aktiivisessa käytössä oleva oma liikuntasali. Päiväkodin piha houkuttaa lapsia liikkumaan ja leikkimään.

  Meille päiväkodin lähiympäristö on myös oppimisympäristö, jossa retkeilemme viikoittain. Hyödynnämme Puolangan kirkonkylällä olevia liikuntapaikkoja, kuten kunnan uutta liikuntahallia, urheilukenttää sekä Honka Areenaa luisteluun.

  Pääasiallinen viestintä vanhempien ja päiväkodin välillä toteutuu TouGo-sovelluksen avulla. Jokaisen ryhmän opettaja kirjoittaa vanhemmille viikkokirjeet sekä suunnitelman tulevasta toiminnasta. Kerromme lapsen päivästä hakutilanteessa ja isommat lapset otetaan mukaan kertomaan vanhemmalle, mitä päivän aikana on puuhattu.

Tiina Holappa Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6–18

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Touhula Puolanka on ostopalvelupäiväkoti ja varhaiskasvatus on kunnan järjestämää. Varhaiskasvatus on Puolangan kunnan päätöksellä 1.1.2023 alkaen maksutonta.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.