1. Päiväkodit
 2. Porvoo
 3. Touhula Porvoo

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Retkeilemme ja liikumme päivittäin monipuolisesti päiväkodin pihalla, lähiympäristössä tai metsässä. Toiminnassamme korostuu liikunnan lisäksi kädentaidot sekä ympäristökasvatus.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkodissamme toimii neljä lapsiryhmää, joista kaksi on ruotsinkielisiä.

  Päiväkotimme sijaitsee Porvoon vanhan kaupungin kupeessa vehreällä Pappilanmäellä, osoitteessa Vanha Kuninkaantie 12. Päiväkotimme tilat ovat avarat, valoisat ja liikuntaan innostavat. Piha-alueemme on suojaisa.

  Touhula Porvoossa lapset liikkuvat vähintään kaksi tuntia reipasta liikuntaa päiväkotipäivän aikana. Sisätiloissa liikkumaan innostavat liikuntaradat, erilaisilla liikuntavälineillä harjoittelu sekä musiikkiliikunta. Liikuntasalistamme löytyy muun muassa kiipeilyseinä, puolapuut, renkaat ja muita liikkumiseen innostavia välineitä.

  Tutustumme yhdessä lasten kanssa lähiympäristön monimuotoisuuteen. Opettelemme liikkumaan kaupunkiympäristössä sekä luonnossa vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Retkikohteitamme voivat olla muun muassa lähiympäristön leikkipuistot, metsäalueet, Porvoon vanha kaupunki, kirjasto tai vaikkapa Linnanmäki.

  Toiminnassamme korostuu liikunnan lisäksi kädentaidot sekä ympäristökasvatus. Kädentaidoissa painotetaan erilaisiin materiaaleihin tutustumista sekä kierrätysmateriaalien ja itse kerätyn materiaalin hyödyntämistä.

  Lastemme lempipuuhia ovat tanssiminen, muovailu, liikuntaradat, luistelu, hiihto ja suunnistus.

  Lapsista huolehtii päivittäin ammattitaitoinen, lämminhenkinen, idearikas ja liikunnallinen henkilökunta. Lapset ja kasvattajat suunnittelevat yhdessä toimintaa, jossa huomioidaan lasten ideat ja mielenkiinnon kohteet. Kannustamme ja innostamme lasta oppimaan ja oivaltamaan positiivisen palautteen kautta.

  Päiväkotipäivän päätteeksi vaihdamme päivittäiset kuulumiset perheiden kanssa. Lisäksi lähetämme vanhemmille viikkokirjeitä, joissa kerromme kuluneen viikon puuhista ja seuraavan viikon suunnitelmista. Meille on tärkeää avoin ja luottamuksellinen yhteistyö.

Katja Lumilahti Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 7–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Hinnat

Porvoon Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 37–332 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti eDaisy-asioinnin kautta.