1. Päiväkodit
 2. Porvoo
 3. Touhula Horisontti

Leikkiä, retkiä ja seikkailuja

Touhula Horisontissa kaiken ikäiset lapset retkeilevät joka viikko vähintään kerran. Retkillä harjoitellaan kaveritaitoja, liikutaan luonnossa, opetellaan liikennesääntöjä sekä luonnossa liikkumista.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkoti sijaitsee lähellä (1,2 km) Porvoon keskustaa sekä Porvoon vanhaa kaupunkia, mutta kuitenkin omassa rauhassa lähellä isoja seikkailumetsiä, luistelukenttiä, hevostallia, Kokonniemen kuntoportaita, leikkipuistoja sekä monia muita Porvoon kaupungin retkeilykohteita.

  Ympäristökasvatus on Horisontissa aina läsnä. Tavoittelemme päiväkodillemme Vihreä Lippu -tunnusta, joten kierrätys ja luonto ovat jatkuva teema jokaisessa ryhmässä. Viime vuonna vuokrasimme viereiseltä viljelypalstalta päiväkodille oman palstan ja koko päiväkoti osallistui kukkien sekä erilaisten kasvatusten kasvattamiseen ja hoitamiseen.

  Seikkailukasvatus on toiselta nimeltään elämyspedagogiikka. Opetamme lapsille itsesäätelytaitoja, tunteiden hallintaa, sitkeyttä sekä ratkaisutaitoja. Seikkailuun pääsee jännityksellä sekä mahtavilla suunnitelmilla, mutta niiden lisäksi seikkailuun päästään ihan tavallisillakin asioilla. Seikkailussa koetaan yhdessä jännittävät tilanteet, iloitaan yhdessä ja kannustetaan toista.

  Päiväkotimme sisätiloja on kehuttu kodinomaisiksi ja valoisiksi. Jokaista tilaa hyödynnetään erilaisiin leikkeihin ja opiskeluun. Tiloja muokataan lasten mielenkiintojen mukaan sekä kuluvien teemojen ja juhlien mukaisiksi. Myös päiväkodin pienimmät pääsevät jumppaamaan isoon jumppasaliin viikoittain.

  Päiväkotiimme on asennettu uudet ilmalämpöpumput jokaiselle puolelle taloa. Pihaa viilentää iso markiisi ja kesän helteillä suosimme metsässä puiden varjoissa leikkimistä.

  Asiakastyytyväisyyskyselyissä päiväkotimme saa parhaan arvosanan aina siitä, miten hyvin tieto kulkee päiväkodin ja kodin välillä. Aamulla vanhempia vastassa on yksi tai useampi kasvattaja, jolle voi kertoa lapsen kuulumisia. Iltapäivällä saatte kuulumiset lapsenne päivästä kasvattajilta. Käytämme päiväkodin asioiden tiedottamiseen Daisy-järjestelmää.

Oona Aaltonen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Seikkailu löytyy jokaisesta hetkestä

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Porvoon Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 37–332 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti eDaisy-asioinnin kautta.