1. Päiväkodit
 2. Pirkkala
 3. Touhula TemppuVekara

Leikkiä, retkiä ja seikkailua

Seikkailupedagogiikka näkyy päiväkotimme arjessa oppimisen ja oivaltamisen ilona. Kannustamme lapsia leikkimään, tutkimaan ja ihmettelemään, ja olemme tukena ja sylinä sitä tarvittaessa.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkodissamme toimii toista kunnioittava työote. Huolehdimme lapsista, perheistä ja työkavereista suurella sydämellä ja kohtaamme jokaisen arvostavasti. Työyhteisömme on tiiviisti yhteen hitsautunut. Tunnemme päiväkodin lapset yli ryhmärajojen.

  Retkeily päiväkodin kauniissa lähiympäristössä kuuluu viikoittaiseen toimintaamme. Metsä toimii monipuolisena oppimisympäristönä, jossa on tilaa seikkailla, liikkua, leikkiä ja oppia uutta. Luonnosta huolehtiminen ja luonnon kunnioittaminen ovat tärkeitä arvojamme. Päiväkodistamme löytyy Suomen Ladun Metsämörri-ohjaajakoulutuksen saaneita kasvattajia. Päiväkotimme läheisyydestä löytyvät turvalliset retkipolut, luistelukenttä, pulkkamäki, hiihtoladut ja leikkipuistot kaunista Pyhäjärveä unohtamatta.

  Päiväkotimme tilat on rakennettu lasten toiveita kuullen ja leikkiympäristöt ovat muokattavissa leikkijöiden toiveiden mukaisesti. Tiloistamme löytyy kaksi isoa liikuntasalia, jotka ovat täynnä liikuntaleikkejä tukevaa materiaalia.

  Pihaympäristö on turvallisesti aidattu alue, josta löytyy perinteisten leikkitelineiden, laatikoiden ja keinujen lisäksi myös kalliota ja luonnonmukaista tilaa. Ihana leikkimökki rakentui pihaamme viime vuonna aktiivisen vanhempainyhdistyksen toimesta.

  Olemme päivittäin tekemisissä vanhempiemme kanssa niin kasvotusten kuin TouGo-sovelluksella kautta. Sovelluksella lähetämme viikoittain kuvia arkemme puuhista perheille. Lähetämme myös viikoittain koteihin viikkokirjeet menneen viikon toiminnasta ja suunnitelman tulevasta viikosta.

  Kokoonnumme kerran kuukaudessa aamuisin vanhempainkahvien merkeissä. Olemme aina valmiina auttamaan ja tukemaan perheitä ja koemmekin, että rohkea ja avoin ilmapiiri on yksi ylpeyden aiheistamme.

Veera Veltti Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Seikkailu löytyy jokaisesta hetkestä

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Pirkkalan Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.