1. Päiväkodit
 2. Pirkkala
 3. Touhula TemppuVekara

Touhula TemppuVekara, Pirkkala

Veera Veltti Päiväkodin johtaja

Touhula TemppuVekara on seikkailupäiväkoti Pirkkalan Kyöstillä.

Seikkailupedagogiikka näkyy päiväkotimme arjessa oppimisen ja oivaltamisen ilona. Kannustamme lapsia leikkimään, tutkimaan ja ihmettelemään, ja olemme tukena ja sylinä sitä tarvittaessa.

Päiväkodissamme toimii toista kunnioittava työote. Huolehdimme lapsista, perheistä ja työkavereista suurella sydämellä ja kohtaamme jokaisen arvostavasti. Työyhteisömme on tiiviisti yhteen hitsautunut. Tunnemme päiväkodin lapset yli ryhmärajojen.

Retkeily päiväkodin kauniissa lähiympäristössä kuuluu viikoittaiseen toimintaamme. Metsä toimii monipuolisena oppimisympäristönä, jossa on tilaa seikkailla, liikkua, leikkiä ja oppia uutta. Luonnosta huolehtiminen ja luonnon kunnioittaminen ovat tärkeitä arvojamme. Päiväkodistamme löytyy Suomen Ladun Metsämörri-ohjaajakoulutuksen saaneita kasvattajia. Päiväkotimme läheisyydestä löytyvät turvalliset retkipolut, luistelukenttä, pulkkamäki, hiihtoladut ja leikkipuistot kaunista Pyhäjärveä unohtamatta.

Päiväkotimme tilat on rakennettu lasten toiveita kuullen ja leikkiympäristöt ovat muokattavissa leikkijöiden toiveiden mukaisesti. Tiloistamme löytyy kaksi isoa liikuntasalia, jotka ovat täynnä liikuntaleikkejä tukevaa materiaalia.

Pihaympäristö on turvallisesti aidattu alue, josta löytyy perinteisten leikkitelineiden, laatikoiden ja keinujen lisäksi myös kalliota ja luonnonmukaista tilaa. Ihana leikkimökki rakentui pihaamme viime vuonna aktiivisen vanhempainyhdistyksen toimesta.

Olemme päivittäin tekemisissä vanhempiemme kanssa niin kasvotusten kuin TouGo-sovelluksella kautta. Sovelluksella lähetämme viikoittain kuvia arkemme puuhista perheille. Lähetämme myös viikoittain koteihin viikkokirjeet menneen viikon toiminnasta ja suunnitelman tulevasta viikosta.

Kokoonnumme kerran kuukaudessa aamuisin vanhempainkahvien merkeissä. Olemme aina valmiina auttamaan ja tukemaan perheitä ja koemmekin, että rohkea ja avoin ilmapiiri on yksi ylpeyden aiheistamme.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Touhula TemppuVekara

Ma–pe klo 6.30–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Veera Veltti Päiväkodin johtaja
Ma–pe klo 8.30–15.30

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Pirkkalan kunnan myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat

• Yli 151 h / kk: 30–325 €
• 121–150 h / kk: 30–281 €
• 86–120 h / kk: 30–251 €
• Alle 85 h / kk: 30–178 €

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Yli 151 h / kk
  121–150 h / kk
  86–120 h / kk
  Alle 85 h / kk

 • Sisaralennus

  50 %

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Pirkkalan kunnan palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Pirkkalan varhaiskasvatuspalveluihin.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.