1. Päiväkodit
 2. Muurame
 3. Touhula Myrskylyhty

Touhula Myrskylyhty, Muurame

Emmi Leppänen Päiväkodin johtaja

Touhula Myrskylyhty on päiväkoti, jossa on asenne, tavoitteet ja huumori kohdillaan. Päiväkodin kodinomaisissa tiloissa seikkailee neljä lapsiryhmää, tervetuloa mukaan!

Jokainen päivä päiväkodissamme on lasten näköinen seikkailu, jossa jokainen kohdataan avoimesti, kiireettömästi ja iloisesti. Seikkailuteeman lisäksi toiminnassamme painottuvat liikunta ja musiikki.

Kuuntelemme toiminnan suunnittelussa koko perheen toiveita ja sen pohjalta luomme pedagogisesti tavoitteellista ja lapsia innostavaa toimintaa. Hyödynnämme lähiympäristöä mahdollisimman monipuolisesti metsistä kirjastoon ja lähiliikuntapaikoista lähikauppaan.

Päiväkotimme lasten lempipuuhia ovat retket lähimaastoon, auto-, koti- ja roolivaateleikit, tempputorni- ja majaleikit sekä erilaiset rakenteluleikit. Tilamme ovat viihtyisät ja hyvin muunneltavat eri toimintojen mukaan.

Päiväkodin neljä lapsiryhmää on jaettu lisäksi pienryhmiin, ja suuri osa toiminnasta tapahtuukin näissä omissa pienryhmissä. Tärkeitä ovat myös koko talon yhteiset seikkailut! Teemme päiväkodissamme paljon asioita yhdessä, jolloin lapset oppivat uutta toisiltaan.

Päiväkotimme piha on avara ja aurinkoinen, ja pihalta löytyy leikkivälineitä moneen lähtöön. Ulkoilemme säällä kuin säällä – mitä huonompi sää, sen parempi seikkailu!

Voit seurata päiväkotiamme myös Facebookissa ja Instagramissa.

Touhula Myrskylyhty

Seikkailu
Ma–pe klo 6.30–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Emmi Leppänen Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Muuramen kunnan myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat

• Kokoaikainen varhaiskasvatus,
yli 150 h/kk: 40–335 € / kk
• 131–150 h / kk: 40–306 € / kk
• 108–130 h / kk: 40–276 € / kk
• 85–107 h / kk: 40–232 € / kk
• 0–84 h / kk: 40–202 € / kk

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Yli 150 h / kk
  131–150 h / kk
  108–130 h / kk
  85–107 h / kk
  0–84 h / kk

 • Sisaralennus

  Huomioidaan palvelusetelissä

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissa on käytössä Muuramen kunnan palveluseteli, ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Muuramen varhaiskasvatussihteerille.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.

 • Touhula Myrskylyhty
  045 204 1922
 • Kultahiput (1-2 v.)
 • Jalokivet (3-4 v.)
 • Rubiinit (5 v.)