1. Päiväkodit
 2. Muurame
 3. Touhula Myrskylyhty

Retkiä, seikkailua ja musiikkia

Jokainen päivä päiväkodissamme on lasten näköinen seikkailu, jossa jokainen kohdataan avoimesti, kiireettömästi ja iloisesti. Seikkailuteeman lisäksi toiminnassamme painottuvat liikunta ja musiikki.

Voit seurata päiväkotiamme myös Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Kuuntelemme toiminnan suunnittelussa koko perheen toiveita ja sen pohjalta luomme pedagogisesti tavoitteellista ja lapsia innostavaa toimintaa. Hyödynnämme lähiympäristöä mahdollisimman monipuolisesti metsistä kirjastoon ja lähiliikuntapaikoista lähikauppaan.

  Päiväkotimme lasten lempipuuhia ovat retket lähimaastoon, auto-, koti- ja roolivaateleikit, tempputorni- ja majaleikit sekä erilaiset rakenteluleikit. Tilamme ovat viihtyisät ja hyvin muunneltavat eri toimintojen mukaan.

  Päiväkodin neljä lapsiryhmää on jaettu lisäksi pienryhmiin, ja suuri osa toiminnasta tapahtuukin näissä omissa pienryhmissä. Tärkeitä ovat myös koko talon yhteiset seikkailut! Teemme päiväkodissamme paljon asioita yhdessä, jolloin lapset oppivat uutta toisiltaan.

  Päiväkotimme piha on avara ja aurinkoinen, ja pihalta löytyy leikkivälineitä moneen lähtöön. Ulkoilemme säällä kuin säällä – mitä huonompi sää, sen parempi seikkailu!

Emmi Leppänen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Seikkailu löytyy jokaisesta hetkestä

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Muuramen Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 40–335 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.

 • Touhula Myrskylyhty
  045 204 1922
 • Kultahiput (1-2 v.)
 • Jalokivet (3-4 v.)
 • Rubiinit (5 v.)