1. Päiväkodit
 2. Lohja
 3. Touhula Vappula

Touhula Vappula, Lohja

Johanna Anttila Päiväkodin johtaja

Liikuntapäiväkoti Touhula Vappula avattiin Lohjalle elokuussa 2016 täysin uusiin tiloihin. Päiväkodin ympäristö on monipuolinen, ja se mahdollistaa erilaiset liikunnalliset leikit sekä pelit. Päiväkodissa touhuaa kuusi lapsiryhmää. Tarjoamme varhaiskasvatuksen lisäksi myös esiopetusta.

Toteutamme päiväkodissamme pienryhmätoimintaa. Lapset liikkuvat päivittäin aktiivisesti vähintään kaksi tuntia päiväkotipäivän aikana. Liikunta kulkee mukana päivän toiminnoissa niin aamupiireissä kuin ulkoilussakin, ja liikuntaan kannustavat tilat tarjoavat lapsille mahdollisuuden omaehtoiselle liikunnallisille tekemiselle päivittäin.

Lastemme lempipuuhia ovat musiikkiliikunta, tanssiminen, metsäretket, Voimisteluklubilla käynnit sekä tietenkin leikkiminen. Päiväkodissamme retkeillään viikoittain lähimetsässä ja lähiympäristössä.

Säännöllisiä tapahtumia päiväkodissamme ovat vanhempien ja lasten yhteiset liikunnalliset tapahtumat vaihtuvien teemojen mukaan noin kerran kuukaudessa. Vappulassa on tekemisen meininkiä, mikä näkyy päiväkodin arjessa monipuolisena toimintana.

Tutustu myös toiseen Touhulan päiväkotiin Lohjalla.

Touhula Vappula

Liikunta
Ma–pe klo 7–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Johanna Anttila Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Päiväkodissa on käytössä Lohjan kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu, tai vaihtoehtoisesti yksityisen hoidon tuki.

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Yli 147 h / kk
  84–147 h / kk
  63–84 h / kk
  20 h / vko

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  Yli 84 h / kk (yli 20 h / vko)
  63–84 h / kk (15–20 h / vko)
  42–63 h / kk (10–15 h / vko)
  Alle 42 h / kk (alle 10 h / vko)

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Palveluseteliä haetaan kaupungin eAsioinnin kautta. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan kaupungin Varhaiskasvatuksen laskutukseen. Yksityisen hoidon tukea haetaan suoraan Kelalta. Lisätietoja voit kysyä päiväkodin johtajalta.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.